17 Haziran 2009 Çarşamba

'Başkası olsa kapıya koyardı!'


17.06.2009 Kaynak: Habertürk


Mustafa Denizli'ye teşekkür eden Tangocu, "Sakatlığım nedeniyle son haftalarda bir şey yapamadım. Onun yerine başka bir hoca olsa beni kesin kovardı" dedi.
Kartal'ın geride bıraktığımız sezon yine en çok konuşulan isimlerinden biri olan Matias Delgado, tatilini geçirmekte olduğu İspanya'nın Barcelona şehrinde HABERTÜRK'ün sorularını yanıtladı. Tatilde olmasına rağmen eski formunu yakalamak için günde iki saat tedavi ve çalışma programı uyguladığını belirten Arjantinli futbolcu, telefonla yapılan söyleşide çarpıcı açıklamalar yaptı.
Sezonun sonlarına doğru sakatlığının nüksettiğini hatırlatan ve bu nedenle verimli olamadığını dile getiren Tangocu, Mustafa Denizli'ye teşekkür mesajı gönderdi.
-"BANA ÇOK KATLANDI"-
Denizli'nin çalıştığı teknik adamlar arasında yerinin bambaşka olduğunu belirten Delgado, "Açık konuşmak istiyorum... Ligin sonlarına doğru hiçbir şey yapmadım. Sakatlığım kolay bir durum değildi. Aslında bu sakatlık değil, hastalıkmış. Bu ortaya çıkınca ağrılar dayanılmaz oluyor. Çeken bilir. Bana katlanan hocama çok teşekkür ediyorum. Eğer Denizli yerine bir başka hoca olsa kapıya gösterir, beni kovardı. Çok dayandı" dedi.
-"BORCUMU ÖDEYECEĞİM"-
Denizli'ye karşı kendini borçlu hissettiğini söyleyen siyah beyazlı yıldız oyuncu şöyle devam etti: "Bana hep destek oldu. Her zaman serbest bıraktı. Bir gün bile surat yapmadı. Bense bunun karşılığında istememe rağmen hiçbir şey veremedim. O benim için eleştirilere göğüs gerdi. Hocama şükran borcum var. Şunun sözünü verebilirim ki, yeni sezonda ona bu borcumu oynayacağım futbolla ödeyeceğim. Kendisi çok toleranslı bir teknik adam Zaten bu yılki çifte kupayı bu tolerans sayesinde kazandık. Çünkü herkes onu seviyor. Oynamayanı bile kırmak istemiyor."
-"3 YIL SÖZLEŞME UZATMAYA HAZIRIM"-
Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini açıklayan Delgado, "Ben sürekli bir yere gitmeyeceğimi söylüyorum. Tabii ki kulüp istemezse o başka. Ancak kulübümün menfaati için giderim. Ama ayrılma gibi bir düşüncem yok" dedi. Yönetime çağrıda bulunan 27 yaşındaki Arjantinli yıldız, "Sözleşmem sürüyor. Eğer isterlerse, mukavelemi şimdiden 2-3 yıl uzatmaya hazırım. İstanbul'da çok mutluyum. Yeni sezon çok daha zor olacak. Herkes transfer yapıp güçleniyor. Devler Ligi'ni düşünerek iyi bir kadroya ihtiyacımız olacak. Ben de şimdiden sakat olan bölgemi güçlendiriyorum. Formayı almanın kolay olmadığını biliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler: , ,

Demirören: "Sakat Adam 10 Milyon Euro Vermem!"


17.06.2009 Kaynak: Milliyet


Fenerbahçe ile pürüz yaşayan Ankaraspor, Beşiktaş'a "Siz alın" diye haber gönderdi. Başkan Demirören, "Sakat adama 10 milyon Euro vermem" diyerek transferi reddetti.


Dün akşam saatlerinde Özer Hurmacı transferinde tuhaf gelişmeler yaşandı.. F.Bahçe Kulübü, sabah resmi internet sitesinden “Özer Hurmacı’yı aldık” başlığıyla duyurduğu haberde 23 yaşındaki futbolcunun artık F.Bahçeli olduğunu resmen ilan etti.. Transfer 4.2 milyon Euro bonservis+İlhan Parlak ve PAF Takımı’ndan Özgür karşılığında gerçekleşmişti.. Özer de 4 yıl için 4.9 milyon Euro alacaktı..


F.Bahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir’in bizzat takip ettiği operasyon, ödemelerde ve İlhan Parlak’ın bonservisi konusunda çıkan tartışmalar nedeniyle akşam zora girdi.. Bunun üzerine Ankaraspor yönetimi, Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu’nu arayarak “Özer’i F.Bahçe’nin önerdiği şartlarla siz alır mısınız?” teklifinde bulundu.. “Başkana ve teknik direktörümüz Mustafa Denizli’ye sormadan karar veremem” diyen Ertunç Soğancıoğlu, süre istedi..


Beşiktaş Asbaşkanı’nın çevirdiği ilk telefon başkan Demirören oldu.. Durumu iletti.. Ancak Mehmet Topuz transferinden ağzı yanan Yıldırım Demirören şu yanıtı verdi:


“Özer geçen sezon sakat değil miydi? Şu söylediğin rakamlar neredeyse 10 milyon Euro’yu buluyor.. Bu parayı sakat bir oyuncuya kesinlikle vermem” deyince Beşiktaş aradan çekildi.. Beşiktaş’ın devreye girdiğini duyan F.Bahçe ise Ankaraspor’un şartlarını kabul etti ve Özer yine F.Bahçe’nin oldu..

Etiketler: , , , ,

Beşiktaş Saha'yı imzaya getiriyor


17.06.2009 Kaynak: Fanatik-Haberciniz


Beşiktaş, Everton ve Saha ile anlaşma sağladı, Saha cuma günü Türkiye'de...



Beşiktaş’ta Louis Saha rüzgarı esiyor... Siyah-Beyazlılar’ın büyük ölçüde bitirdiği Louis Saha transferi için, dün Paris’te son görüşmeler yapıldı ve anlaşmaya varıldı.


Fanatik'in haberine göre, Fransız futbolcunun kulübü Everton ile her konuda el sıkışan Başkan Yıldırım Demirören ile yönetici Mario Berk, hemen rotayı Kanarya Adası’nda tatilini geçiren Saha’ya çevirdi. Yıllık 3 milyon Euro karşılığında siyahi yıldızla da el sıkışan Siyah-Beyazlılar, golcü transferinde mutlu sona ulaşmayı başardılar. Fransız süperstarın herhangi bir sakatlığının bulunmaması da Beşiktaşlı idarecilerin yüzünü güldürdü.


Devler Ligi ön planda


Yarın tatilini noktalayacak olan Louis Saha’nın, Beşiktaşlı idarecilerle yapacağı son görüşmenin sonrasında Cuma günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Pascal Nouma’dan sonra kadrosunu ilk kez Fransız bir golcüyle güçlendirecek olan Beşiktaş’ta taraftarlar da dört gözle Saha’yı bekliyor. Yıllarca İngiltere Premier Ligi’nde başarıyla top koşturan Saha’nın ikna edilmesinde, Şampiyonlar Ligi unsurunun ön planda olduğu kaydedildi.

Etiketler: , , , , ,

Gökhan Zan, restini çekti: Kalmamı istiyorlarsa bu sefer istediğim parayı vermeliler


17.06.2009 Kaynak: Nethaber


Milli futbolcu, Siyah-Beyazlı takımda sona eren sözleşmenin opsiyon maddesinin yürürlüğe girmesi için ücretine zam yapılmasını istedi.


Beşiktaş'ta şimdi de Gökhan Zan krizi çıkmak üzere. Niyetinin kariyerine Beşiktaş'ta devam etme yönünde olduğunu vurgulayan Zan, bunun da bir bedeli olduğunu dile getirdi. 'Fedakarlık sırası yönetimde' diyen Gökhan, Avrupa kulüplerinden teklifler aldığının altını çizdi ve şöyle konuştu: 'Şu anda tatildeyim. Gelecek hafta İstanbul'a gelerek yönetimle görüşeceğim. Beşiktaş'ta uzun yıllar oynamak istiyorum. Geçen sezon ben fedakarlık yaptım ve önerilen sözleşmeyi imzaladım. Fedakarlık yapma sırası şimdi yönetimde. Takımda kalmamı istiyorlarsa istediğim parayı vermeliler. Yoksa üzülerek yurt dışına gitmek zorunda kalacağım'.


YILLIĞI 850 BİN TL


Gökhan geçen sezon da Beşiktaş'tan ayrılma noktasına gelmiş, Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmenin ardından bir yıl opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalamıştı. Bu anlaşma gereği Gökhan geçen sezon 850 bin TL garanti para ve maç başına 25 bin TL aldı.

Etiketler:

Hamburg'u geri çevirdi !


17.06.2009 Kaynak: Spor3


Beşiktaş'ta mutlu olduğunu açıklayan Holosko, Hamburg'un teklifini reddetti


Hamburg´un transfer listesinde bulunan Kartal´ın Slovak yıldızı, Alman ekibinin teklifini net bir yanıtla geri çevirdi: Beşiktaş´ta çok mutluyum ve kesinlikle ayrılmak istemiyorum.


Almanya’da şampiyonluk hesapları yapan Hamburg’un kadrosuna katmak istediği Filip Holosko için, dün Beşiktaş’a resmi teklif yapıldı. ‘Satılmayacak oyuncu yoktur’ politikasını uygulayan beşiktaş, Alman kulübünün teklifini tatilde bulunan Filip Holosko’ya bildirdi ve yanıtı beklemeye başladı. Bu sezonki çifte şampiyonlukta büyük payı bulunan Holosko’dan, Kara Kartallar’a beklenen yanıt geldi: Ben Beşiktaş’ta çok mutluyum...


‘Teşekkür ederim’


İstanbul ve Beşiktaş’ta hayatından memnun olduğunu söyleyen Holosko, “Türkiye’de ve Şampiyonlar Ligi’nde yapacak çok işimiz var. Ben tatilde kendimi Devler Ligi için hazırlıyorum. Hamburg’a teklifi için teşekkür ederim. Ancak ben yıllardır Türkiye’deyim ve Beşiktaş gibi sıcak bir kulüp bulacağımı sanmıyorum” diye konuştu.

Etiketler: ,

Beşiktaş İLGİLENMİYORUZ dedi


17.06.2009 Kaynak: Milliyet


Siyah-beyazlı kulübün gündeminde olduğu iddia edilen Kamerunlu futbolcu Atouba İstanbul'a geldi.


Beşiktaş ile adı transfer söylentisine karşışan ve Siyah-beyazlı takımın ilgilendiği iddia edilen Kamerunlu futbolcu Thimothee Atouba, İstanbul'a geldi.


Avukatı ve menajeriyle İstanbul'a gelen Atouba, basın mensuplarının sorularını yanıtlamazken, futbolcunun menajeri Kahraman Arslan, Beşiktaş'tan ciddi bir teklif aldıklarını ve bugün Siyah-beyazlı yöneticilerle görüşeceklerini iddia etti.


Menajer Arslan ayrıca, transferin olup olmayacağının kesinlik kazanmadığını belirtirken, Kamerunlu futbolcunun görüşmeler sonunda bir sonucun çıkmaması halinde Türkiye'de tatil yapabileceğini de sözlerine ekledi.


Öte yandan Beşiktaş Kulübü, bu futbolcuyla ilgilenmediklerini, Atouba'ya hiçbir resmi teklifte bulunmadıklarını ifade etti.

Etiketler: , ,

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi