16 Haziran 2009 Salı

Beşiktaş, Schildenfeld'den kurtuldu

16.06.2009 Kaynak: Milliyet
Beşiktaş, 2007-2008 sezonunun devre arasında Hırvatistan'ın Hajduk Split takımından 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Gordon Schildenfeld'i elinden çıkardı.

Siyah beyazlı kulüp, Beşiktaş'ta yarım sezon oynayan, geçtiğimiz sezon ise Almanya'nın Duisburg kulübünde kiralık olarak forma giyen Hırvat futbolcuyu yabancı kontenjanında yer açmak için Avusturya'da bir kulübe sattığı öğrenildi. Schildenfeld, sezonun sona ermesiyle birlikte Beşiktaş'a yeniden döneceğini açıklamış, siyah beyazlı kulüple iki yıl daha olan sözleşmesini tamamlamak istediğini belirtmişti. Beşiktaş'ın Schildenfeld'i Avusturya'da hangi kulübe sattığı ve ne kadar bonservis bedeli alacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Bu arada bu oyuncunun satışıyla siyah beyazlı takımdaki yabancı futbolcu sayısı 8'e indi.

Etiketler: , , , ,

AKLIMDA BİR TEK SEN - Tezahürat - Sözler

AKLIMDA BİR TEK SEN
FİKRİMDE BİR TEK SEN
NE FARKEDER KARTAL
SEN HERGÜN YENİLSEN

HAYATTA HERSEYDEN
OYLE VAZ GECMİŞKEN
NASIL VAZ GECERİM
BEŞİKTAŞIM SENDEN...

Etiketler: , ,

Bremen'den Bobo'ya müthiş teklif

16.06.2009 Kaynak: Akşam
Alman kulübü, Olympiakos'un da transfer etmek istediği Bobo için Beşiktaş'a 7.5 milyon euro bonservis bedeli önerdi
BEŞİKTAŞ'ın golcü futbolcusu Bobo için Werder Bremen ve Olympiakos kıyasıya bir rekabet yaşıyor. Yunan ekibi, 5 milyon euroluk teklifinin geri çevrilmesinin ardından, Alman temsilcisi devreye girince siyah beyazlılardan yeniden pazarlık masasına oturmak için randevu istemişti. Bobo konusundaki son hamle ise Werder Bremen'den geldi. Bundesliga ekibi, Brezilyalı yıldız için Beşiktaş'a 7.5 milyon euro önerdi. Beşiktaş Yönetimi'nin ise Bobo'yu satabileceği en yüksek meblağa iki kulüpten birisine vermeyi, göndermeyi planladığı Zapotocny'den gelecek parayı üstüne koymayı, ortaya çıkacak rakama da 3 milyon euro ekleyerek süper bir golcü almayı hedeflediği belirtildi. İdarecilerin bu 'Süper golcü' için İspanya ve İtalya'da temaslarını devam ettirdiği bildirildi.

Etiketler: , ,

Beşiktaş Almanya'da futbolcu seçmeleri yapacak

16.06.2009 Kaynak: Bolu Olay
Beşiktaş Berlin Futbol Okulu bünyesinde oyuncu seçmeleri yapılacak. 20 Haziran'daki seçmelere 7 ila 16 yaş gurubu arasındakiler katılabilecek.

Avrupa ülkelerinde alt yapı imkanlarını iyi değerlendiren Türk gençlerine keşfetmek için yeni bir proje başlatan Türkiye Turkcell Süper Lig ekibi Beşiktaş Almanya'da futbolcu seçmeleri yapacak. Berlin Beşiktaş Futbol Okulu tarafından 20 Haziran'da Berlin'de düzenlenecek seçmelere 7 ila 16 yaş arasındaki isimler katılabilecek.

Fransa'ya futbolcu izlemeye gelen Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, Fransa'nın Mulhouse kentinde yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Avrupa'daki Türk futbolcu potansiyelinin farkındadır. Almanya'nın Köln ve Berlin kentleri yanında Hollanda, İngiltere ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde BJK Futbol Okulları açtık. Yakında İsviçre ve Fransa'da da BJK Futbol Okulları açılacak. Almanya'daki seçmeleri Berlin şubemiz. Yetenekli olduklarına inananları seçmelere davet ediyoruz."dedi.
Berlin Futbol Okulu Müdürü Mesut Şenel yaptığı açıklamada seçmelerde beğenilen isimlerin Türk futboluna kazandırılacağı kaydedildi.Seçmelere katılmak isteyenler BJK Berlin Futbol Okulu'nun telefonuna başvurabilcek. Telefon şöyle:Almanya dışından arayanlar için:0049-30-4938013. Almanya içinden arayanlar için:030-4938013

Etiketler: , , , ,

Kartal'a süper golcü!


16.06.2009 Kaynak: Kanaltürk


Yönetim, 2.01 boyundaki forvet için harekete geçti.


Mehmet Topuz ve Nihat Kahveci olayını unutturmak isteyen siyah-beyazlılar, gündemine Portsmouth'tan ayrılmak isteyen eski Liverpoollu'yu aldı.


BOBO'NUN YERİNE ALINACAK


Beşiktaş, büyük bir bomba patlatmak için uğraşıyor. Mehmet Topuz ve Nihat Kahveci transferinde yara alan siyah-beyazlılar, önemli bir ismi renklerine bağlayarak yaralarını sarmak istiyor. Bu isim ise Peter Crouch. Werder Bremen'li Almeida ve Rosenberg'de sitediği sonucu alamayan Kartal'ın gündemine Liverpool'dan tanıdığımız ve geçen sezon Portsmouth'ta forma giyen dev golcü girdi. Şampiyonlar Ligi'nden başarılı olmak isteyen ve Bobo'yu kesin satacak olan Beşiktaş, Crouch için zemin yoklayacak.


KİRALIK FORMÜLÜ DE VAR


Başkan Yıldırım Demirören'in Topuz ve Nihat olayları sonrası "Artık para pula bakmayacağız. Ses getirecek önemli bir transfer yapacağız" sözleri de geçen sezon 13.7 milyon euroya Portsmouth'a geçen Crouch olasılığını güçlendirdi. Başkan Demirören ve ekibinin bu hafta İngiliz ekibiyle masaya oturması bekleniyor. Yabancı kontenjanında yer açmak için uğaşan siyah-beyazlılar, 2.01 boyundaki dev golcüyü satın alamasa bile önemli bir kiralama bedeli ödeneyi göze alarak kiralamayı planlıyor.


"Başkan kim bilmiyorum"


Portsmouth'un dev forveti Peter Crouch'un, takımda yaşanan belirsizlik nedeniyle kopma noktasına geldiği bir gerçek. İngiliz basınına konuşan Crouch'un "Takımda sözleşmesi sona eren 15 oyuncu var ve hala bir hocamız yok. İşin komik yani başkanın da kim olduğunu bimiyoruz. iyi oyuncularımızı sattık ve yerine yenilerini alamadık. Korkarım gelecek sezon düşmemeye oynayacağız ve bu istediğim son şey" sözleri her şeyi anlatıyor. Peter crouch'un bu açıklamalarının taklihsizlik olduğunu belirten Portsmouth'un idari menajeri Peter Storrie ise "Peter'ın bu sçöleri hayal kırıklığı yarattı. Takımdaki belirsizlik kısa bir süre sonra bitecektir. Oyuncunun bu söylediklerini yersiz buluyorum" diye konuştu.

Etiketler: , , , ,

Şimdi de İsmail


16.06.2009 Kaynak:E-Kolay


Beşiktaş, Fenerbahçe’nin de gündeminde bulunan Gaziantepsporlu İsmail Köybaşı için girişimlere başladı.


Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin, kanatlara takviye istemesi üzerine harekete geçen siyah-beyazlıların, genç oyuncuyu almak için kırmızı-siyahlılarla görüşmelere başladığı öğrenildi.


Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile yakın ilişkileri bulunan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın, 20 yaşındaki futbolcu konusunda önceliği siyah-beyazlılara verdiği ifade edildi. Denizli’nin verdiği 40 kişilik transfer listesinde ilk sıralarda yer alan İsmail’e Fenerbahçe dışında Galatasaray’ın da talip olduğu vurgulandı.


Genç oyuncunun da Beşiktaş’a gelmek istediği ve söz hakkının kulüpte olduğunu söylediği öğrenilirken, İsmail Köybaşı’nın da Mustafa Denizli ile çalışmak istediği belirtildi.Bonservisi için Gaziantepspor siyah-beyazlılardan 3 milyon euro isterken, Beşiktaş’ın da 2 milyon euro önerdiği iddia edildi.

Etiketler: , , , , , ,

Beşiktaş; Topuz, F.Bahçe ve Kayseri için zehir gibi bir açıklama yaptı: MAL GİBİ SATTILAR


16.06.2009 Kaynak: Nethaber


"Bir mal gözüyle bakılan bu futbolcu, bir mal gibi satılmıştır. F.Bahçe'nin yeni modeli kölelik düzenidir"


Beşiktaş, F.Bahçe'yle arasında sürtüşmeye neden olan, Mehmet Topuz'un transferi sürecinde yaşananlarla ilgili yazılı bir açıklamada bulunurken, hem Kayserispor'un, hem de Fenerbahçe'nin, futbolcuya bir mal gözüyle baktığını ve transferini de bu şekilde gerçekleştirdiğini savundu.


Beşiktaş'ın, bu süreçte etik kurallara bağlı davrandığı, FIFA kurallarına bağlı olduklarını söyleyenlerin ifadelerinin ise gerçek olmadığı dile getirilen açıklamada, "Çünkü FIFA, futbolcunun isteğini birinci planda tutmaktadır. Oysa hem Kayseri, hem Fenerbahçe, Topuz'a bir eşya, bir mal gibi bakmış ve ne acı ki transferi de bu şekilde gerçekleştirmişlerdir" denildi.


Kayseri'yi de yerden yere vuran Beşiktaş, "Kulübümüz; Kayserispor'un, futbolcunun 2009-2010 sezonu için olduğunu söylediği sözleşmesinin tescili açısından geçerliliği bulunmaması nedeniyle bonservis ücreti olmadığı halde, kulübünün rızası ile transferi bitirme yolu izlemiş ve olayı sürece bırakmışkenKayserispor, bir mal gibi kaptanını Fenerbahçe'ye satmıştır" yorumu yapıldı.


KÖLELİK MODELİ UYGULANDI


Siyah beyazlı kulübün bildirisinde, Fenerbahçe'nin Topuz'un transferinde 'Yeni bir model' uygulandığını açıkladığı dile getirilirken, "Fenerbahçe Kulübü yanılmaktadır. Bu transferde uygulanan model, yeni değil, dünyadan yaklaşık 200 yıl önce silinen kölelik modelidir" şeklinde görüş belirtildi.

Etiketler: , , ,

Başkanın Nihat öfkesi!


16.06.2009 Kaynak: Fanatik


Başkan Yıldırım Demirören, kadrosuna katmak istediği Nihat´ın son anda çark etmesinin ardından hayal kırıklığı yaşadı, tepkisini milli futbolcudan gelen özür telefonunu açmayarak gösterdi.


Beşiktaş’a önce evet diyen ardından ise 4 milyon Euro talep edip, eşi ve İstanbul’daki ailevi sorunlarını bahane ederek Türkiye’ye gelmekten vazgeçen Nihat Kahveci, özür dilemek için Başkan Yıldırım Demirören’i aradı. Ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Hatırlanacağı gibi Mehmet Topuz transferinde ummadığı bir sonuçla karşılaşan Siyah-Beyazlılar, rotayı Villarreal’de oynayan Nihat’a çevirmiş ve ikna aşamasına gelmişti. Ama son dakikada Nihat ve eşi Pınar Kahveci, İspanya’da kalmanın kendileri ve çocuklarının geleceği açısından daha faydalı olduğuna karar verince, milli futbolcu önümüzdeki sezon İspanya’da forma giyeceğinin sinyallerini verdi. En büyük hayallerimden bir tanesi Nihat’a tekrar Siyah-Beyazlı formayı giydirmek” diyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de, tecrübeli futbolcudan gelen telefonu açmadı.

‘Saygısızlık yaptı’

Nihat’ın telefonuna çıkmayan Yıldırım Demirören’in yakın çevresine, “Kendisini buralara getiren Beşiktaş’a ve onun Başkanı’na saygısızlık yaparak bize büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştır. Bundan sonraki yorumu kamuoyuna bırakıyorum” dediği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın yeni arayışlar içine girdiği ifade edilirken, Demirören’in camiaya yakışır bir futolcuya takıma kazandırmak konusundaki kararlılığının ise sürdüğü belirtildi.

Etiketler: ,

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi