20 Haziran 2009 Cumartesi

Zapotocny satılığa çıktı!


20.06.2009 Kaynak: Sabah


Yıldırım Demirören ve Mustafa Denizli günler sonra bir araya geldi ve bir durum değerlendirmesi yaptı. Demirören transfer görüşmeleri hakkında Denizli'ye bilgi verdi.
Beşiktaş'ın hocası başkandan Bobo'nun işinin bir an önce çözülmesini isterken, Zapotocny'nin yerine de bir stoper alınmasını talep etti. Bunun üzerine yönetim menajerlere Çek futbolcunun satılması için yetki verdi.
Mustafa Denizli'ye, Louis Saha ile görüştüklerini ama bu transferin olmadığını belirten başkan Demirören, "Ailesi Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor" dediği öğrenildi.
Görüşmede Mehmet Topuz konusunun açıldığı ve Denizli'nin "Mehmet Topuz transferi gerçekleşmedi diye canımızı sıkmamıza gerek yok. Zaten çok gerekli bir transfer değildi. Beşiktaş takımının başarılı olmak için Mehmet Topuz'a ihtiyacı yok" dediği belirtildi.

Etiketler: , , , , ,

Son Kartal İSMAİL KÖYBAŞI


20.06.2009 Kaynak: ensonhaber.com




İsmail Köybaşı, Beşiktaş'ta...




Gaziantep´ten 20 yaşındaki sol bekini isteyen Beşiktaş kesenin ağzını açtı. Kırmızı-Siyahlı ekibe 2 milyon Euro bonservis bedeli öneren Kartal, genç oyuncuyla da yıllık 750 bin Euro´ya anlaşma sağladı.

Yurtdışında birçok oyuncuyla temaslarını sürdüren Beşiktaş, yurtiçinde de Gaziantepspor'un yıldızlarına kancayı atmıştı. Rodrigo Tabata, İsmail Köybaşı ve Murat Ceylan'ı renklerine bağlamak isteyen Kara Kartallar, Serdar Kurtuluş ve Tomas Zapotocny'i bonservisiyle, Batuhan Karadeniz'i de kiralık olarak Güney ekibine teklif etmişti. Dün Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl biraraya geldi ve pazarlık masasına oturuldu. Beşiktaş'ın teklifini olumlu karşılayan Kızıl, yapılan takas önerisine ise hocaları Coucerio'yla görüştükten sonra karar vereceklerini dile getirdi. Bunun üzerine Siyah-Beyazlı Yönetim'in sadece İsmail Köybaşı için 2 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği kaydedildi. 20 yaşındaki genç oyuncuyla da yıllık 750 bin Euro karşılığında anlaşan Beşiktaş'ın İsmail'in işini yüzde 70 oranında bitirdiği ifade edildi.

'Son kararı hocamız verir'

Tabata için Fransa'dan cazip teklifler aldıklarını da dile getiren Kızıl'ın, “Bize düşünmek için süre verin. Ancak bu transferlerde öncelik sizindir. Hocamız da onay verirse ve şartlarda anlaşırsak, transferler gerçekleşebilir” dediği kaydedildi. Üç futbolcunun da Siyah-Beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığı kaydedildi.

Etiketler: , , , , , , , , ,

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi