17 Haziran 2009 Çarşamba

Gökhan Zan, restini çekti: Kalmamı istiyorlarsa bu sefer istediğim parayı vermeliler


17.06.2009 Kaynak: Nethaber


Milli futbolcu, Siyah-Beyazlı takımda sona eren sözleşmenin opsiyon maddesinin yürürlüğe girmesi için ücretine zam yapılmasını istedi.


Beşiktaş'ta şimdi de Gökhan Zan krizi çıkmak üzere. Niyetinin kariyerine Beşiktaş'ta devam etme yönünde olduğunu vurgulayan Zan, bunun da bir bedeli olduğunu dile getirdi. 'Fedakarlık sırası yönetimde' diyen Gökhan, Avrupa kulüplerinden teklifler aldığının altını çizdi ve şöyle konuştu: 'Şu anda tatildeyim. Gelecek hafta İstanbul'a gelerek yönetimle görüşeceğim. Beşiktaş'ta uzun yıllar oynamak istiyorum. Geçen sezon ben fedakarlık yaptım ve önerilen sözleşmeyi imzaladım. Fedakarlık yapma sırası şimdi yönetimde. Takımda kalmamı istiyorlarsa istediğim parayı vermeliler. Yoksa üzülerek yurt dışına gitmek zorunda kalacağım'.


YILLIĞI 850 BİN TL


Gökhan geçen sezon da Beşiktaş'tan ayrılma noktasına gelmiş, Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmenin ardından bir yıl opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalamıştı. Bu anlaşma gereği Gökhan geçen sezon 850 bin TL garanti para ve maç başına 25 bin TL aldı.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi