30 Haziran 2009 Salı

Beşiktaş, Poulsen için servet önermiş!

30.06.2009 Kaynak: Sabah

Juventus'un bulunduğu Torino kentinin en önemli gazetesi La Stampa, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin de istediği Danimarkalı ön libero Poulsen için 18 milyon Euro önerdiğini iddia etti. Sarı-lacivertlilerin 7.5 milyon Euro bonservis bedeli teklifinin ardından Beşiktaş'ın önerdiği rakamı çılgınlık olarak nitelendiren La Stampa, "Ancak Poulsen, çocuklarının eğitimi için İtalya ya da Kuzey Avrupa'da yaşamak isteyen eşi İstanbul'a gitmek istemediği için Fenerbahçe'ye olduğu gibi Beşiktaş'a da 'Hayır' yanıtını verdi" ifadesini kullandı.
"BEŞİKTAŞ'I İSTERİM"
Bu arada Beşiktaş için adı geçen River Plate'li Diego Buonanotte, Arjantin Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'tan teklif aldığım doğru. River Plate'in paraya ihtiyacı var. Ben de Avrupa Ligi'nde ve Avrupa Kupaları'nda oynamak istiyorum. Türkiye'ye gitme şansım yüksek" ifadesini kullandı.

"CARLOS HAYRANIYIM"

Beşiktaş'la idmana çıkan İsmail, "Küçüklüğümden beri hayran olduğum futbolcular var. Örneğin aynı mevkide oynadığım Brezilyalı Roberto Carlos'un hayranıyım. Çok başarılı olmayı istiyorum" dedi

Etiketler: , , , , , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi