18 Haziran 2009 Perşembe

Louis Saha için geri sayım başladı


18.06.2009 Kaynak: Fanatik


Beşiktaş´ın her konuda anlaşmaya vardığı Louis Saha için geri sayım başladı...


Önceki gün Siyah-Beyazlılar’ın Everton’la el sıkışması sonrasında gözler Fransız futbolcuya çevrilmişti. Kapıyı 4 milyon Euro’dan açan yıldız golcüye, Beşiktaş 3 milyon Euro önermiş ve büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı. Transferi adım adım takip eden yönetici Mario Berk, “Biz Saha’nın kulübüyle kesin olarak anlaştık. Oyuncu tatilde olduğu için menaceri aracılığıyla temasa geçtik ve genel olarak futbolcuyla da anlaşmaya vardık. Kendisi Türkiye’ye gelme konusunda aklında soru işaretleri bulunduğunu söyleyerek, bizden 2 gün süre istedi. Transferden geri adım attığımız, ya da sorun olduğu yönünde çıkan haberler asılsız. Saha attığı gollerle adını duyurmuş bir santrfor... Şampiyonlar Ligi’nde takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sakat olduğu iddiaları da gerçek değil. Her oyuncu gibi, o da bir sakatlık geçirmiş. Ancak son olarak 30 Mayıs’taki kupa finalinde oynamış ve Chelsea’ye de bir gol atmış” diye konuştu.

Etiketler: , , ,

Kartal'a süper Rus


18.06.2009 Kaynak: e-kolay


Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören´in, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası´nda Rusya formasıyla yıldızlaşan Roman Pavlyuchenko ile bizzat pazarlık yaptığı öğrenildi.


Devler Ligi için yeterli bir kadro kuracağını ifade ederken “Dünya çapında iki yıldız alacağım” sözünü veren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Rusya formasıyla yıldızlaşan Roman Pavlyuchenko ile bizzat pazarlık yaptığı öğrenildi. 121 maç-69 gol istatistiğiyle adını ‘unutulmazlar’ arasına yazdırdığı Spartak Moskova’dan Tottenham’a transfer olan Rus golcü, İngiltere Premier Ligi’nde aradığını bulamadı. Ada’da forma şansı yakaladığı 28 maçta sadece 6 gol atabilen Pavlyuchenko’ya Stuttgart da talip.Ancak Pavlyuchenko’nun direkt Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceği için Kartal’a daha yakın olduğu bildirildi.

Etiketler: , , , , , ,

Benfica Bobo'ya talip oldu


18.06.2009 Kaynak: Hürriyet


Beşiktaş’ın, Everton'un golcü oyuncusu Louis Saha transferinde önünü açması için göndermek istediği Brezilyalı forvet Bobo'yu isteyenler kulüpler arasına Portekiz Ligi’ni üçüncü bitiren Benfica da katıldı.


Beşiktaş'ın göndermek istediği ve Avrupa'nın önde gelen liglerindeki kulüplerle transfer görüşmelerini sürdürdüğü Brezilyalı futbolcusu Bobo'nun talipleri arasına Portekiz'in Benfica Kulübü de katıldı. Portekiz'de geçen sezon ligi 3. sırada bitiren ve yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde Play-Off Turu'ndan itibaren mücadele edecek Benfica, güçlü bir forvet hattı oluşturmak için Bobo'yu kadrosuna katmak istiyor. Bobo için daha önce Yunanistan'ın Olympiakos, Almanya'nın Werder Bremen, Ukrayna'nın Dinamo Kiev, Fransa'nın Marsilya kulüpleri devreye girmişti. Kısa süre önce Olympiakos, Brezilyalı futbolcunun bonservisi için 6 milyon Euro önermiş, Beşiktaş bu rakamı az bulmuştu. Ancak siyah beyazlı kulübün 7.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği sambacı için Benfica'nın devreye girmesiyle transfer yarışı kızıştı. Beşiktaş Bobo'yu göndererek transferi düşünülen Louis Saha için yabancı kontenjanında yer açmayı istiyor.

Etiketler: , , , , , ,

Beşiktaş'ta Cenk ve Çağlar iddiası

18.06.2009 Kaynak: bjkhaber

Siyah beyazlılar, Fenerbahçe'nin de listesinde olduğu öne sürülen Denizlisporlu Çağlar Birinci için kulübüyle anlaştı
Siyah beyazlılar, Fenerbahçe'nin de listesinde olduğu öne sürülen Denizlisporlu Çağlar Birinci için kulübüyle anlaştı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ayrıca, kaleci Cenk Gönen için de Denizlispor Başkanı Ali İpek ile el sıkıştı !.. Denizlispor İkinci Başkanı Mehmet Özsoy, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile İstanbul'da bir araya gelen Denizlispor Başkanı Ali İpek'in, Cenk ve Çağlar konusunda görüştüklerini ve prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Etiketler: , , , , ,

Bugün toplanıyorlar


18.06.2009 Kaynak: bjkhaber


Beşiktaş’ta bir türlü gerçekleşmeyen dev zirve, sonunda yapılıyor

Transfer görüşmeleri yapmak için yurtdışında bulunan ve bugün Türkiye'ye dönen Başkan Yıldırım Demirören ile Çeşme'deki tatilini bitiren teknik direktör Mustafa Denizli biraraya gelecek. Daha önce yapılması planlanan, ancak bir türlü gerçekleşmeyen zirve için Başkan ile Denizli, akşam saatlerinde Demirören'in evinde buluşacaklar. Yıldırım Demirören ile Mustafa Denizli'nin, başta transfer olmak üzere kulüple ilgili birçok konuyu masaya yatıracağı öğrenildi.



Etiketler: ,

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi