30 Haziran 2009 Salı

Ferrari yola çıktı


30.06.2009 Kaynak: Fanatik


Beşiktaş, deneyimli savunma oyuncusu için Genoa ile 3.5 milyon Euro´ya el sıkıştı. Matteo Ferrari´nin ailesiyle birlikte çıktığı tatili bitirdikten sonraki rotası İstanbul olacak.


Transferde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Beşiktaş’ta İtalya seferi mutlu sonla noktalandı... Matteo Ferrari için Çizme’den güzel haberler geldi, Siyah-Beyazlılar’ın gözü şimdi yollara düştü. Kara Kartal’ın kurmaylarının Genoa ile 3.5 milyon Euro bonservis ücreti konusunda el sıkıştığı öğrenildi. 29 yaşındaki savunma oyuncusunun sezon biter bitmez ailesiyle birlikte tatile çıktığı ve haberleri yakından takip ettiği belirtildi. Beşiktaş’a gelme seçeneğine her zaman sıcak baktığı bilinen ve transfer için kulüplerin anlaşmasını bekleyen İtalyan oyuncunun tatilini bitirdikten sonra rotasını İstanbul’a çevireceği kaydedildi. Ferrari’nin önce Türkiye’de imza atıp ardından eşyalarını toplamak için İtalya’ya gitmesi bekleniyor.


MATTEO FERRARİ KİMDİR?

Doğum Tarihi: 5 Aralık 1979

Doğum Yeri: Cezayir

Ülkesi: İtalya

Boyu: 1.83

Kilo: 81

Mevkii: Defans

Oynadığı takımlar: İnter, Lecce, Bari, Parma, Roma, Everton, Genoa

Etiketler: , , , , , , , , , ,

İşte Beşiktaş'ın rakipleri..


30.06.2009 Kaynak: Ajansspor


Balkan Kupası'nda geçen yıl şampiyon olan Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nın, bu sezon karşılaşacağı rakipleri belli oldu..


Avusturya'nın başkenti Viyana'da yapılan kura çekiminde (B) Grubu'na düşen siyah-beyazlılar, Makedonya'dan Firca Volej Skopje, Bulgar ekibi Maritza Plovdiv ve Sırbistan temsilcisi VC Kleks ile karşı karşıya gelecek.

(B) Grubu maçları 11-13 Eylül tarihleri arasında Makedonya'nın Skopje kentinde oynanacak. Grupta ilk iki sırayı alacak takım, 19-20 Eylül tarihlerinde Bosna Hersek'in Tuzla kentinde oynanacak olan dörtlü finallere katılmaya hak kazanacak.

Kura çekiminde (A) Grubu'nda ise Targu Mures (Romanya), Panionios (Yunanistan), Rudar Pljevlja (Karadağ) ve OK Tuzla (Bosna-Hersek) takımları yer aldı.

Etiketler: , , ,

Beşiktaş, Poulsen için servet önermiş!

30.06.2009 Kaynak: Sabah

Juventus'un bulunduğu Torino kentinin en önemli gazetesi La Stampa, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin de istediği Danimarkalı ön libero Poulsen için 18 milyon Euro önerdiğini iddia etti. Sarı-lacivertlilerin 7.5 milyon Euro bonservis bedeli teklifinin ardından Beşiktaş'ın önerdiği rakamı çılgınlık olarak nitelendiren La Stampa, "Ancak Poulsen, çocuklarının eğitimi için İtalya ya da Kuzey Avrupa'da yaşamak isteyen eşi İstanbul'a gitmek istemediği için Fenerbahçe'ye olduğu gibi Beşiktaş'a da 'Hayır' yanıtını verdi" ifadesini kullandı.
"BEŞİKTAŞ'I İSTERİM"
Bu arada Beşiktaş için adı geçen River Plate'li Diego Buonanotte, Arjantin Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'tan teklif aldığım doğru. River Plate'in paraya ihtiyacı var. Ben de Avrupa Ligi'nde ve Avrupa Kupaları'nda oynamak istiyorum. Türkiye'ye gitme şansım yüksek" ifadesini kullandı.

"CARLOS HAYRANIYIM"

Beşiktaş'la idmana çıkan İsmail, "Küçüklüğümden beri hayran olduğum futbolcular var. Örneğin aynı mevkide oynadığım Brezilyalı Roberto Carlos'un hayranıyım. Çok başarılı olmayı istiyorum" dedi

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi