22 Haziran 2009 Pazartesi

Beşiktaş'ta stoper arayışı

22.06.2009 Kaynak: Milliyet

Beşiktaş gözünü stoper transferine dikti. Metalist Kharkiv’den Papa Guaye için olumsuz yanıt alan siyah-beyazlılar, ibreyi listelerindeki başka isimlere çevirdi.
Hem menajerlerin önerilerini dikkate alan, hem de kendi belirledikleri isimlerden bir liste yapan siyah - beyazlı yönetimin, bugünden itibaren düğmeye basacağı bildirildi. Ernst’in transferinde yüzde yüzlük isabet yakalayan Beşiktaş Yönetimi, Fink’in ardından, stoperi de Bundesliga’dan almayı düşündükleri öğrenildi.
Siyah - beyazlı yönetimin ve teknik heyetin oluşturduğu listenin içinde, Galatasaray’ın da talip olduğu belirtilen ve Bayern Münih’te oynayan Belçikalı Daniel van Buyten, Wolfsburg’tan Portekizli Ricardo Costa ve Çek Jan Simunek ile Stuttgart’ta top koşturan Fransız Mathieu Delpierre’nin oldukları öğrenildi.
Guaye için kulübünden olumsuz yanıt alan siyah-beyazlıların, buna alternatif olarak belirledikleri yeni isimler ile temas kuracakları ifade edildi.

Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

Beşiktaş'ın yeni hedefi Martins!


22.06.2009 Kaynak: Sabah


İngiliz basını Beşiktaş'ın küme düşen Newcastle United'ın golcüsü Martins'e kanca taktığını yazdı. Nijeryalı futbolcu da Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımı istiyor


Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi'nden düşen Newcastle United'ın golcüsü Obafemi Martins'in peşinde... İngiliz basınında yer alan haberlerde 24 yaşındaki oyuncunun siyah-beyazlılara yakın olduğu belirtildi. Newcastle United ile sözleşmesi 2011 yılında sona erecek yıldız oyuncu, geçen sezon forma giydiği 25 maçta 8 gol kaydetti. Daha önce Inter forması giyen Martins, Newcastle United'ın küme düşmesinin ardından takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Bonservis bedeli yaklaşık 14.5 milyon Euro olan Nijerya Milli Takımı oyuncusunu kulübü Newcastle küme düşmesinin ardından 10 milyon Euro civarında satmaya karar verdi. 89 milyon Euro olan oyuncu maaşlarını 35 milyona düşürmeyi hedefleyen Newcastle'da yılda 4.7 milyon Euro alan Obafemi Martins de gönderilecekler listesinde başı çekiyor.


TALİBİ ÇOK AMA...


24 kez Nijerya Milli Takımı forması giyip 13 gol atan Martins'e Beşiktaş'ın dışında Almanya'dan Hamburg ve Schalke, İtalya'dan ise Fiorentina da kancayı taktı. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini belirten Martins geçtiğimiz günlerde, "Avrupa'nın en önemli organizasyonunda boy göstermeyi isterim. Menajerime bir çok teklif geliyor" açıklamasını yapmıştı. 2006 yılında Newcastle United'a transfer olan ünlü futbolcu, 28 gol atmayı başarmıştı.


OBAFEMİ MARTİNS KİMDİR?


24 yaşındaki Martins, 2000-01 sezonunda İtalya'nın Reggiana takımına transfer oldu. 750 bin Euro karşılığında 2001-02 yılında alt yapısına transfer olduğu Inter'de bir sene sonra A takıma yükseldi. 2002- 06 yılları arasında Inter'de 88 maçta 28 gol kaydetti. 2006 yılında Newcastle United takımına transfer oldu ve yine 88 maçta 28 gol attı.

Etiketler: , , , , , , , , ,

Beşiktaş'tan İsmail için son atak!

22.06.2009 Kaynak: Vatan

SOL bek bölgesine takviye yapmaya kararlı olan çifte kupalı Beşiktaş, İsmail Köybaşı transferi için harıl harıl çalışıyor. Kadrosundaki oyuncuları satmaya pek gönüllü olmayan G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl’la görüşmelere başlayan Yıldırım Demirören, ortak iş yaptığı Kızıl’ı ikna etmek için yoğun çaba harcıyor.
‘MERAKLANMAYIN’
DOĞU Anadolu’da nakliye işlerinde ortak iş yaptığı Kızıl’la müthiş bir dostluğu olan Beşiktaş’ın ‘1 Numarası’, yakın çevresine de “İsmail’in transferini bitireceğiz, meraklanmayın” dediği kulaktan kulağa dolaşıyor.TABİİ işin bir de Mustafa Denizli kanadı var.. Henüz tecrübeli hocaya İsmail Köybaşı transferiyle ilgili danışmayan Demirören, tecrübeli hocadan da olumlu yanıt alırsa bu önemli transfer hemen gerçekleşecek.

Etiketler: , , , , ,

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi