15 Haziran 2009 Pazartesi

Beşiktaş'ta müthiş oluşum

15.06.2009 Kaynak: bjkhaber.net

Beşiktaş camiasının önde gelen işadamları Ocak ayında yapılacak kongre için harete geçme kararı aldı

Siyah-Beyazlı kulübün önde gelen işadamları Ocak ayında yapılacak kongre Demirören'in karşısına güçlü bir yönetim kurmak için hareke geçti. Süleyman Seba, Rahmi Koç, Tuncay Özilhan , Nevzat Demir, İhsan Kalkavan, Celal Kolot, Erol Kaynar, Latif Ayyaz, Affan Keçeci, Sinan Vardar, Mubariz Masimov ve Bahattin Demir gibi işadamlarının iki hafta içinde hafta bir araya geleceği belirtildi.
Özilhan'ı ikna turları

Rahmi Koç ve Tuncay Özilhan'ın geçtiğimiz hafta içinde bir araya geldikleri ve durum değerlendirmesinde bulundukları belirtildi. Rahmi Koç'un Özilhan'a "Beşiktaş borç batağı içinde. Mustafa Denizli ve futbolcular sayesinde bu sezon büyük bir başarı kazandık. Ancak böylesine kötü bir yönetim anlayışı devam ederse Beşiktaş'ı kötü günler bekliyor. Başkanlık için en doğru isim sensin" dediği öğrenildi.

Futbolun başına İbrahim Altınsay

Beşiktaşlı olduğunu ve her zaman desteğe hazır olduğunu belirten Tuncay Özilhan'ın da toplantıda "Mehmet Topuz olayında yönetim beşiktaş'ı küçük düşürdü. Beşiktaş'ın önde gelenleri bir an önce elini taşın altına sokmalı. İyi bir ekiple müthiş bir sinerji yaratılabilir. Beşiktaş'ın geleceğini kurtamak için her ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" ifadesini kullandı ğı öğrenildi. Özilhan'ın göreve geldiğinde kulübü kurumsal yapıya kavuşturup futbolun başına da CEO olarak İbrahim Altınsay'ı getirmeyi düşündüğü vurgulandı.

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Seninle Ağladık Senle Güldük Biz - Tezahürat - Sözler

seninle ağladık senle güldük biz
sevdamız uğruna canlar verdik biz
siyahın zindan olsun beyaz aydınlık
herkese nasip olmaz beşiktaşlılık

Etiketler: , , , ,

Gün Doğdu (Semtimiz Erkek Semti) - Tezahürat - Sözler

Gün doğdu hep uyandık statlara dayandık
Beşiktaşın uğruna da bayraklara donandık
Semtimiz erkek semti, aşık eder herkesi
Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi
İşte biz kötü günde de hep omuz omuzayız
Övünmek gibi olmasın biz kara kartallıyız.

Etiketler: , , , ,

Uğrunda Ölmeyen Fenerli Olsun - Tezahürat - Sözler

Beşiktaşlı olunmaz, Beşiktaşlı doğulur...

Uğrunda ölmeyen Fenerli Olsun
Tabutumuz Siyah-beyaz
Cehennemde Ateşinle
Kavur Bizi Karakartal

Etiketler: , , ,

SEBA KOMPLEKSİ AÇILDI!..


15.06.2009 Kaynak:Maraton


Şişli Belediyesi'nin, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın ismini verdiği Taksim Süleyman Seba Spor Kompleksi'nin açılışı yapıldı.


Feriköy'deki spor kompleksinin açılış törenine Süleyman Seba'nın yanı sıra Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Taksim Spor Kulübü Başkanı Garo Hamamcıoğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi'nin yönetim kurulu üyeleri, Feriköy sakinleri ve tesislerde spor yapan öğrenciler katıldı.


Seba, törende yaptığı kısa konuşmada, spor kompleksinin Türk sporuna ve Taksim Spor Kulübü'ne hayırlı olmasını diledi.


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de Seba'nın ismini, yaptıkları tesise vermekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ''O bizim gönlümüzün başkanı. İsmini binlerce sporcu ile birlikte yaşatacağız. Çok değerli bir spor ve devlet adamı olan Sayın Seba, nezaketiyle her zaman bize ders vermektedir. O sadece Beşiktaş'ın değil, Türk futbolunun onursal başkanıdır. Bir kulübün nasıl yönetilmesi gerektiğini merak edenler Süleyman Seba'yı izlesinler'' diye konuştu.


Sarıgül, Şişli Belediyesi olarak, Seba'nın bilgi ve tecrübelerini kitaplaştıracaklarını da söyledi.


Tören sonunda Garo Hamamcıoğlu, Seba ve Sarıgül'e birer plaket verdi.

Etiketler: , ,

İşte Denizli'nin yeni maaşı!

15.06.2009 Kaynak: Mynet

Yıldırım Demirören, Beşiktaş'a çifte zafer kazandıran tecrübeli teknik adama yüzde 100 zam yaptı. Siyah beyazlı kulübün başkanı, "Mustafa Hoca'nın aldığı para fazla değil. O bunun daha fazlasını hak ediyor" dedi.
BEŞİKTAŞ'a 19 yıl sonra çifte kupa kazandıran teknik direktör Mustafa Denizli'ye kulüp başkanı Yıldırım Demirören'den büyük jest... Demirören, yeniden anlaşmaya vardığı başarılı teknik direktörün yıllık 1.5 milyon Euro olan ücretine yüzde 100 zam yaptı.
Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'a bir sezonda iki kupa kazandırarak büyük bir başarıya imza attığını ifade eden Demirören, övgüler yağdırdığı tecrübeli teknik adamın bu parayı fazlasıyla hak ettiğini söyledi. Türk teknik direktörlerin Avrupalı meslektaşlarından geri kalır yanlarının olmadığnı savunan Demirören, şöyle devam etti:
"Bizim hocalarımızın bilgi ve becerileri üst düzeyde. Yeter ki, onlara gereken şans verilsin. Mustafa Denizli'nin geçmişteki bilgi ve birikimini bildiğimiz için, kendisine takımı gözü kapalı bir şekilde emanet ettik. İyi ki de etmişiz.
Fazlasıyla hak ediyor
Hocamızla bugüne kadar yaptığımız görüşmelerde kesinlikle para konusu gündeme gelmedi. Bugün Avrupa'da onun gibi bir teknik direktör getirmeye kalksak en az 5-6 milyon Euro ödeme yapmamız gerekir. Herkesin Beşiktaş'tan ümidini kestiği bir dönemde takımı toparlayan Mustafa Hocamız, derbilerde istenilen sonuçlar alınamamasına rağmen ümidimizi kırmadı ve Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıdı. Kendisinin aldığı para fazla değil. O, yıllık 3 milyon Euro'yu fazlasıyla hak ediyor."
Her istediğimi yaptı
Başkan Demirören'e kendisine verdiği destek nedeniyle teşekkür eden teknik direktör Mustafa Denizli ise şunları söyledi: "Ben gittiğim takımlarda kesinlikle para konuşmam. Başkanımız her istediğimi yerine getiriyor. İstediğim bütün oyuncuları aldı. Ernst ve Yusuf'u istedim, 24 saat geçmeden işlerini bitirdi. Hak ettiğim ücretten fazlasını alıyorum. Ben, Beşiktaşlıyım. Paradan çok siyah beyazlı takımın başarısına önem veriyorum."

Etiketler: ,

Bobo gider, Rosenberg gelir


15.06.2009 Kaynak: Sabah


Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye imzasıyla şoka giren Beşiktaş yönetimi transferde rotayı yurt dışına çevirdi.

Bobo'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakan yöneticiler Werder Bremen'de forma giyen İsveçli golcü Markus Rosenberg'i kadrolarına katmak için harekete geçti.

Devre arasında alınan Fabian Ernst'in bağlı olduğu menajerlik şirketinin oyuncusu olan Rosenberg ile Bobo'nun durumu netleştiğinde pazarlık masasına oturulacağı öğrenildi.

Demirören'in Nihat için gittiği İspanya'da Real Betis forması giyen sağ bek Nelson ve forvet Damia ile de ilgilendiği, İstanbul'da bulunan Fatih Tekke'ye de teklif götürüleceği ifade edildi.


Bursa'dan Sercan Yıldırım da Beşiktaş'ın listesinde...

Etiketler: , , , , ,

Nihat buraya!


15.06.2009 Kaynak: Fanatik


4 milyon Euro talep etmesi nedeniyle transferi geciken Nihat´a, Beşiktaşlı taraftarlar kucak açtı: Ne pahasına olursa olsun, yuvaya dön!


Sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş, altyapısından yetiştirip Türk futboluna armağan ettiği Nihat Kahveci’ye bir an önce Siyah-Beyazlı formayı giydirmek istiyor. İspanya’da yayınlanan Sport Gazetesi’nin internet sitesinden de verilen haberde, Villarreal ile Beşiktaş’ın, Nihat’ın bonservisi konusunda her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi. Ancak hem eşinin İstanbul’a gelmek istememesi, hem de ailesi sorunlar yaşayan Nihat’ın bu nedenlerden dolayı aklında soru işaretleri bulunduğu kaydedildi.Bu gelişmelerin ardından Beşiktaşlı taraftarlar, yıldız futbolcuya kucak açtılar. İnternet siteleri ve forumlarda Nihat Kahveci transferini masaya yatıran Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncuyu Beşiktaş formasıyla görmek istediklerini dile getirdiler.


‘Yuvana dön, sembol ol’


İşte Beşiktaşlılar’ın, internet sitelerindeki Nihat Kahveci görüşleri: “Bir an önce dön Nihat. Bu kaptanlık pazubandı sana yakışır.”, “Sen gerçek Beşiktaşlısın”, “Yuvana dön Nihat. Bize senin gibi Beşiktaşlı gerek”, “Beşiktaş’a dön, sembol ol. Seni çok seviyoruz kaptan. İmzanı at, hem bizi hem de kendini mutlu et.”

Etiketler: , ,

Beşiktaş Saha'ya gidiyor!


14.06.2009 Kaynak: Vatan


Everton'la görüşmelere başlayan yöneticiler mutlu sona yaklaştı


YENİ sezonda takıma takviye yapmak için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi, rotayı Everton’ın golcüsü Louis Saha’ya çevirdi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin yöneticilere verdiği liste doğrultusunda adı geçen oyuncular tek tek değerlendirilirken, Nihat Kahveci transferinin suya düşmesiyle Saha’nın ismi gündeme geldi.


DENİZLİ’NİN hızlı ve yırtıcı bir forvette ısrarlı olması üzerine Fransız golcünün kulübü Everton’ın kapısını çalan Kartal, İngiltere’den gelen olumlu haberlerle umutlandı. Araya menajerler sokan Beşiktaş’ın önündeki en büyük engel ise Louis Saha.. Denizli’nin ‘mutlaka alınsın’ raporu verdiği tecrübeli futbolcunun karyerine İngiltere’de devam etmek istemesi Beşiktaş’ın moralini bozdu. Ancak Everton’ın yeni sezonda büyük transferler yapması beklenirken, bu futbolcunun kiralık olarak başka kulübe verilmesi gündemde.

Etiketler: , ,

Beşiktaş'ın hedefi Tabata


14.06.2009 Kaynak: Fanatik


Bir türlü bekleneni veremeyen Matias Delgado´yu gözden çıkaran Beşiktaş, Gaziantepspor´un Brezilyalı 10 numarası Rodrigo Tabata için harekete geçti.

Mehmet Topuz’da hayalkırıklığına uğrayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Orta sahasını yaratıcı bir oyuncuyla güçlendirmeyi amaçlayan Kara Kartallar, Gaziantepspor formasıyla çok başarılı bir sezon geçiren Rodrigo Tabata’ya kancayı attı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin de onay verdiği bu isim için kollar sıvandı ve çalışmalar başladı. Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor’la Tabata konusunda temasa geçti.


Zapotocny teklif edildi


Yabancı kontenjanını açmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor’a Çek savunma oyuncusu Tomas Zapotocny ve genç futbolcusu Serdar Kurtuluş’u teklif etti. Zapo’yu bonservisiyle, Serdar’ı ise kiralık olarak vermeyi düşünen Kara Kartallar, bir miktar parayı da gözden çıkardı. Daha önce, “Tabata’yı satmayacağız” diyen Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile yakın ilişkiler içinde olan Başkan Yıldırım Demirören’in, pazarlıkları bizzat yürüttüğü bildirildi.



Etiketler: , , , , , , ,

Beşiktaş'a Topuz indi


15.06.2009 Kaynak:Sabah


Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye imzası Beşiktaş'ı karıştırdı. Eski Divan Başkanı Şeref Nasır, Demirören'e; yönetici Şeref Yalçın, Topuz'a yüklendi


Sezonu iki kupayla kapatan Beşiktaş'ın şampiyonluk coşkusunun Mehmet Topuz'u F.Bahçe'ye imzasıyla gölgelenmesine siyah-beyazlı camia büyük tepki gösterdi. Divan Kurulu eski başkanı Şeref Nasır yaptığı yazılı açıklamada "Mehmet Topuz olayı bizler için utanç vesilesi olmuştur" diyerek Demirören ve yönetimini topa tuttu. "Beşiktaşlı yönetici, taraftarını utandırmaz, kulüp ciddi ve profesyonelce yönetilmeli" diyen Nasır'ın "Aksi takdirde tüzüğümüz gereği Allah korusun Beşiktaş menkul ve garımenkulleriyle Kabataş Lisesi'ne iltihak (katılır) eder" sözleri dikkat çekti. Mehmet Topuz transferine bir tepki de yönetici Şeref Yalçın'dan geldi. Yalçın'ın yakın çevresine "Ben futbolu, yöneticiliği bildiğimizi zannediyordum ama Topuz'un "U" dönüşünü gördükten sonra daha çok şey öğrenmem gerektiğini anladım. Antalya'da başkana "Ben doğuştan Beşiktaşlıyım, beni mutlaka alın. 50 milyon verseler F.Bahçe'e gitmem" diyen Mehmet Topuz, Kayseri'ye dönerken dahi "Asla kararımdan dönmem. En kötü ceza alırım. Kayseri'de kalırım" dedi. Bu sözleri sahibi bir futbolcu gidip F.Bahçe'ye imza atıyorsa insan kendi bilgisinden, yöneticiliğinden şüphe ediyor. Bu nasıl bir karakterdir? İyi ki Beşiktaş'a almamışız. Ödeyeceğimiz paraya yazık olurdu" diyerek sert tepki gösterdi.

Etiketler: , , , ,

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi