26 Haziran 2009 Cuma

Yeni sponsor Adidas!

26.06.2009 Kaynak: Mynet

Beşiktaş, spor giyim firması Adidas ile 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarını kapsayan 2 yıllık teknik sponsorluk anlaşması imzaladı.

Başkan Yıldırım Demirören ile adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, yaptıkları yazılı açıklamada, önümüzdeki iki sezon için teknik sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirttiler.

Yıldırım Demirören yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Dünya çapında spora, özellikle futbola yıllardır büyük katkı sağlayan adidas ile yaptığımız teknik sponsorluk anlaşmasını sizlere duyurmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Dünyanın en iyi spor kulüplerine sağladıkları ileri teknik özelliklere sahip ürünleriyle bizleri de destekleyecekleri için Sayın Haluk Özmutlu nezdinde tüm adidas ekibine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki sezonda adidas'la birlikte yeni şampiyonluklara imza atacağız. Anlaşmamızın hem Beşiktaş camiasına, hem de adidas'a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum"

Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu ise, "Adidas olarak Türkiye'de ve Avrupa'da önemli başarılara imza atmış köklü bir spor kulübü olan Beşiktaş ile teknik sponsorluk sözleşmesi imzalamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Beraber çalışacağımız süre içerisinde adidas Türkiye olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbolcuları için performanslarını artıracak ürünler sağlayacak olmamızın Beşiktaş ve Adidas'ın başarılarını pekiştireceğine inanıyoruz. İmzalanan teknik sponsorluk sözleşmesiyle; iki sezon boyunca Beşiktaş Futbol A takım ve alt yapılarının tüm maç, kamp ve antrenman malzemelerini tedarik edeceğiz. Anlaşmamızın adidas ve tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyor, bu değerli işbirliğinin ortaya çıkmasındaki katkılarından dolayı Sayın Yıldırım Demirören ve emeği geçen Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm Beşiktaş ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu arada Beşiktaş'ın yeni sezon formaları Temmuz ayı sonunda Adidas ve Kartal Yuvası resmi satış noktalarından taraftarların beğenisine sunulacak.

Etiketler: , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi