17 Haziran 2009 Çarşamba

Beşiktaş Saha'yı imzaya getiriyor


17.06.2009 Kaynak: Fanatik-Haberciniz


Beşiktaş, Everton ve Saha ile anlaşma sağladı, Saha cuma günü Türkiye'de...



Beşiktaş’ta Louis Saha rüzgarı esiyor... Siyah-Beyazlılar’ın büyük ölçüde bitirdiği Louis Saha transferi için, dün Paris’te son görüşmeler yapıldı ve anlaşmaya varıldı.


Fanatik'in haberine göre, Fransız futbolcunun kulübü Everton ile her konuda el sıkışan Başkan Yıldırım Demirören ile yönetici Mario Berk, hemen rotayı Kanarya Adası’nda tatilini geçiren Saha’ya çevirdi. Yıllık 3 milyon Euro karşılığında siyahi yıldızla da el sıkışan Siyah-Beyazlılar, golcü transferinde mutlu sona ulaşmayı başardılar. Fransız süperstarın herhangi bir sakatlığının bulunmaması da Beşiktaşlı idarecilerin yüzünü güldürdü.


Devler Ligi ön planda


Yarın tatilini noktalayacak olan Louis Saha’nın, Beşiktaşlı idarecilerle yapacağı son görüşmenin sonrasında Cuma günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Pascal Nouma’dan sonra kadrosunu ilk kez Fransız bir golcüyle güçlendirecek olan Beşiktaş’ta taraftarlar da dört gözle Saha’yı bekliyor. Yıllarca İngiltere Premier Ligi’nde başarıyla top koşturan Saha’nın ikna edilmesinde, Şampiyonlar Ligi unsurunun ön planda olduğu kaydedildi.

Etiketler: , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi