12 Haziran 2009 Cuma

Hedef Jovanoviç


12.06.2009 Kaynak: Fanatik


Bobo’yu gözden çıkaran Beşiktaş, aradığı yeni golcüyü Belçika’da buldu. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin verdiği transfer listesinde ilk sırada Standard Liege’in forveti Jovanoviç’in bulunduğu kaydedildi. Hırslı ve başarıya aç bir golcü arayan Siyah-Beyazlılar’da, Mustafa Denizli’nin uzun süredir yakından takip ettiği Jovanoviç için yönetime rapor verdiği ve “Yeni sezonda bize çok şey katar. Aradığımız golcü Jovanoviç” dediği kaydedildi.Bu sezon Standard Liege’in şampiyonluğunda önemli rol oynayan Jovanoviç’in Türkiye’ye gelmeye çok sıcak baktığı ve menacerler aracılığıyla da Siyah-Beyazlılar’a önerildiği bildirildi. Bu transferin önündeki en önemli engel, Sırp golcünün 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli olarak gösteriliyor. Belçika Ligi’nde çok başarılı bir sezon geçiren Jovanoviç, forma giydiği 30 maçta, rakip fileleri 15 kez havalandırdı ve dikkatleri üzerinde topladı. 27 yaşındaki futbolcu, Sırbistan Milli Takımı’nda da 17 kez görev yaptı ve 7 gol attı.

Etiketler: , ,

Nihat Beşiktaş'ta


12.06.2009 Kaynak: hurriyet.com.tr


Beşiktaş, Mehmet Topuz'un transferiyle ortaya çıkan fiyaskoyu eski futbolcusu Nihat Kahveci'yi alarak unutturmaya karar verdi..
Sabah saatlerinde İspanya'ya giden Başkan Yıldırım Demirören ile yönetici Mario Berk, Nihat'ın menaceri Murat Kuş ve Villarreal'li yöneticilerle biraraya geldiler.. İspanyol kulübünün satışa çıkarttığı Nihat için kıyasıya bir pazarlığa giren Demirören ve Berk, küçük pürüzler dışında masadan mutlu bir şekilde kalktılar. Başkan Demirören, Nihat için Villarreal'in bonservis ücreti olarak 7 milyon Euro istediğini, kendilerinin ise 5 milyon Euro verdiklerini belirterek ''Üç aşağı beş yukarı bir rakamda anlaşacağız. Ama şunu söyleyebilirm ki Nihat yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek'' dedi..
Bilindiği gibi tatilini Kuşadası'nda geçiren Nihat da geçen hafta yaptığı açıklamada ''Beşiktaş'a dönmekten büyük mutluluk duyarım'' demişti.


Etiketler: , , ,

Taraftarın isyanı


12.06.2009 Kaynak: bjkhaber.net


Taraftarlar Kayserispor başkanının apaçık Beşiktaş'ı hedef alan açıklamarına tepki gösterdiler. Taraftarlar; "Kayserispor başkanı hem Pazar günü Kanaltürk'te yayınlanan Telegol'deki programda önce 'Beşiktaş'la görüşmedik. Beşiktaş başkanı bizi aramadı. Mehmet Topuz'un Beşiktaş formalı görüntülerini görünce Beşiktaş'ın devreye girdiğini' söylüyor sonra da 'Evet Beşiktaş Mehmet Topuz'la görüşürken bize teklif yaptı ama Fenerbahçe'ye sözümüz var' diye çeviriyor. Bu adam resmen yalan söylüyor. Başkan Demirören düpedüz yalan söyleyen adamı 'Hiçbir kulüp başkanı yalan söylemez' diyerek Mamur'u koruyor ve Mamur'un yalanını ortaya çıkaran Ahmet çakar'la kapışıyor ve canlı yayında Kayserispor başkanını koruyor! Recep Mamur konuşmasına şöyle devam ediyor; "Bu transferde ak kaşık ortaya çıkacaktır. Beşiktaş'ın yaptığı transferler belli, aldığı yabancıların kalitesi belli. Bu transferlerde neler yaşandığı da apaçık ortada..."Bu adamın yalan söylediği ortaya çıkmasına rağmen Beşiktaş başkanından, hergangi bir yöneticiden ve hatta Divan Kurulu'ndan bir tepki yok. Adam resmen beşiktaş'a hakaret ediyor. Kimse bu adama bir yanıt vermiyor" diyerek tepkilerini dile getirdi. Taraftarlar, ayrıca "Bir futbolcu köle gibi alınıp-satılılıyor. Bu ayıp yeter de artar. Bizim bilmediğimiz perde arkasında acaba neler yaşanıyor? Ne gibi bir oyun oynanıyor? Yönetim uyuma, Beşiktaş'a laf uzatanlara karşı kayıtsız kalma" yorumunda bulunmaları dikkat çekti.


Etiketler: , , , , , ,

Beşiktaş sezonu sessiz açacak

11.06.2009 Kaynak: Goal.com

Tahkim Kurulu Beşiktaş kulübünün saha kapatma cezasına yaptığı itirazı reddetti.

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu dün yaptığı toplantıda Beşiktaş’ın saha kapatma cezasını reddetme kararı aldı. Böylece 2008/09 sezonunu çifte kupa ile kapayan Beşiktaş 2009/10 sezonunda sahasında oynayacağı ilk maçı seyircisiz oynamak zorunda kalacak. 90 bin TL cezaTahkim Kurulu Beşiktaş’ın saha kapatma cezasının yanı sıra PFDK tarafından verilen 80 bin TL para cezasını ve saha olayları nedeniyle de 10 bin TL’lik para cezasını oy birliği ile onayladı.

Etiketler: , , ,

Topuz son virajda!


12.06.2009 Kaynak: Habertürk


Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında krize neden olan Mehmet Topuz Kayseri'de...


Bir süredir Beşiktaş için Antalya'da bir otelde beklemede olan ve oradan gelen açıklamalarla Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki krizin büyümesine sebep olan Mehmet Topuz cuma sabahı erken saatlerde Antalya'dan ayrıldı. Kara yoluyla Kayseri'ye yola çıkan Topuz, Beşiktaş cephesine yaşanan sorunları çözmeleri için öğlen saatlerine kadar düre vermişti. Topuz'un Kayseri'ye yola çıkması üzerine Beşiktaş ile ilgili bir karara vardığı düşünülüyor. Son günlerde menajerlerinden gelen çelişkili açıklamalar ve Topuz'un da Beşiktaş'ın son hamlesini beklemeden yola çıkması üzerine milli futbolcunun artık Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu yorumlarına sebep oldu.
-"PAZARTESİ GÜNÜ İMZA ATACAK"-
Kayseri'de Kayserispor ile masaya oturacak olan Topuz son kararını verecek. Bu arada Fenerbahçe'ye yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, Aziz Yıldırım Topuz ile görüştü ve cumartesi günü Kayserispor ile Fenerbahçe eş zamanlı bir açıklama yaparak Topuz transferinin Fenerbahçe lehine tamamlandığını açıklayacak. HTSPOR.COM Topuz'un pazartesi günü İstanbul'a geleceği ve Fenerbahçe'ye imza atacağı bilgisini alırken, kesin karar Topuz ile Kayserispor arasında yapılacak toplantının ardından açıklığa kavuşacak.

Etiketler: , , , , ,

Ümit'in aklı Beşiktaş'ta


12.06.2009 Kaynak:Fotomaç


Cimbom'da gözden düşen yıldız oyuncu siyah-beyazlı yöneticiler ile temasa geçti.
Galatasaray'da gözden düşen Ümit Karan, yeni sezonda Beşiktaş formasını giymek istiyor...


Geçen sezon ligde 18 maçta görev alıp, 861 dakika sahada kalmasına rağmen hiç gol atamayan tecrübeli santforun siyah-beyazlı yöneticiler ile temasa geçtiği öğrenildi. Daha önce kendisini isteyen Beşiktaş'ın formasını giymekten onur duyacağını vurgulayan Ümit'in, "Konuyu teknik direktörümüz ile görüşüp, kararımızı sana bildirelim" yanıtı aldığı ifade edildi.


Denizli kucak açtı


Durumdan haberdar edilen teknik direktör Mustafa Denizli'nin, "Geçen sezon bekleneni veremese de Ümit Türkiye'nin en önemli golcülerinden biri. Beşiktaş'ta oynamak istiyorsa ona kapım açık. Ancak mali açıdan kulübe yük olmamalı" yanıtını verdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine siyah- beyazlı idarecilerin kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Ümit'e 'maliyetin düşük olduğu takdirde seni alabiliriz' mesajını ilettikleri bildirildi.

Etiketler: , , ,

Beşiktaş'a kötü haber


12.06.2009 Kaynak: DHA


Beşiktaş önümüzdeki sezon defans hattına yapacağı yabancı transferi için, geçtiğimiz sezon UEFA Kupası'nda karşılaştığı Ukrayna ekibi Metalist Kharkov takımının Senegalli futbolcusu Papa Gueye ile ilgileniyordu.
Bu transferi gerçekleştirmek için Çek futbolcu Zapotocny'i ile yolları ayırıp, Gueye'yi kadrosuna katmayı planlayan siyah beyazlılara Ukrayna'dan kötü haber geldi.
Metalist Kharkov Sportif Direktörü Yevgueniy Krasnikov, Gueye'nin Metalist Kharkov takımının en önemli oyuncularından biri olduğunu ve onu kesinlikle satmayı düşünmediklerinin belirtti.
Sportif direktör Krasnikov konu ile ilgili yaptığı açıklamada Papa Gueye'nin satılık olmadığını vurgularken, şunları söyledi:
"Papa Gueye takımımızın en önemli oyuncularından biri ve kendisinden çok memnunuz. Geçtiğimiz sezon Metalist Kharkov'un performansının yükselmesinde önemli katkıları oldu. Sezonun sona ermesinin ardından Gueye ile ilgili teklifler aldık. Ancak Papa Gueye satılık değil. Oyuncumuzla 2 yıl daha sözleşmemiz var ve biz bu süreyi daha da uzatmak istiyoruz. Gueye de burada çok mutlu ve ayrılmak istemiyor.".

Etiketler: , , ,

Beşiktaş'a dönebilirim


12.06.2009 Kaynak:www.sabah.com.tr


Villarreal'in satış listesine koymasının ardından Beşiktaş'ın yeniden gündemine aldığı eski futbolcusu Nihat Kahveci, tatilini geçirdiği Kuşadası'nda SABAH'a özel açıklamalar yaptı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü doğrulayan Nihat, "Başkanımız ile her zaman görüşüyorum. İki gün önce de görüştüm. Villarreal'de sakatlıklar nedeniyle istediğim şekilde bir sezon geçiremedim. Kulübümle yollarımızı ayırma kararı aldık. İsteyen birçok Avrupa kulübü var. 30 yaşındayım. Türkiye'ye, yuvama da dönebilirim. Beşiktaş benim doğduğum yer. Ama şartların oluşması gerek. Konuşmak için erken. Her şeyin hayırlısı. İspanya'da devam da edebilirim Türkiye'ye de dönebilirim" şeklinde konuştu. BAŞKAN İSPANYA'YANihat'tan yuvaya dönüş için olumlu yanıt alan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Villarreal Kulübü ile görüşmek üzere İspanya'ya gidecek.

Etiketler: , , , , ,

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi