13 Haziran 2009 Cumartesi

Ordu Bedensel Engelliler:40 - Beşiktaş:91


12.06.2009 Kaynak: http://www.bjk.com.tr/


Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, 5. haftanın erteleme maçında Ordu Bedensel Engelliler ile karşılaştı ve maçı 90-41 kazandı.


Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda oynanan mücadelede ilk periyodu 10-32 önde geçen Ekibimiz, devreyi de 22-54 üstün tamamladı. Siyah-Beyazlılarımız, üçüncü periyodu 32-77'lik üstünlükle geçerken, maçı da 91-40 kazandı.
Takımımız, Ordu Bedensel Engelliler ekibi ile yarın (13 Haziran) saat 14.00'da 14. haftanın erteleme müsabakasında karşı karşıya gelecek.

Etiketler: ,

Kartal'da yeni rota Almeida


13.06.2009 Kaynak:Fotomaç


Werder Bremen'le 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan golcü için Almanlar 7 milyon euro istedi.


Beşiktaş , Bobo'nun satılması durumunda Hugo Almeida'yı kadrosuna katmayı kararlaştırdı. Bobo'nun, geçtiğimiz sezon Beşiktaş yönetimini iki kez "Paramı verin, yoksa sizi FIFA'ya şikayet ederim" diyerek tehdit etmesinin ardından sambacının ipini çeken siyah-beyazlılar, rotayı Almanya'ya çevirdi. Beşiktaş'ta Bobo'nun yerine düşünülen ilk ismin Werder Bremen'de forma giyen Almeida olduğu ifade edildi.


Fark 2 milyon


25 yaşındaki Portekizli golcü için Alman ekibinin kapısını çalan ve 7 milyon euro'luk bir bonservis bedeliyle karşılaşan siyah- beyazlılar, Werder Bremen'e 5 milyon euro önerdi. Takımıyla iki senelik daha sözleşmesi bulunan Almeida ile yapılan ilk görüşmeden de olumlu yanıt alan yöneticilerin, Bobo'nun transferi kesinleştikten hemen sonra Alman yetkililerle bir kez daha görüşecekleri öğrenildi.

Etiketler: , ,

Toraman'ın inancı tam!


13.06.2009 Kaynak:AA
Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaklarına inandığını söyledi.


Sol ayağındaki sakatlığı nedeniyle 10 gün önce Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir operasyon geçiren İbrahim Toraman, ayağı alçılı olduğu için takım arkadaşı Serdar Kurtuluş'un Bursa'daki düğün törenine koltuk değnekleriyle katıldı.
Toraman, sakatlığının şu an yavaş yavaş iyileşme aşamasında olduğunu, 10 gün sonra ayağındaki dikişlerin alınacağını belirterek, buna karşın çalışmalara başlama süresinin 5-6 haftayı bulacağını bildirdi.
Bu sezon tüm takım arkadaşlarının ellerinden geleni yaparak iyi performans gösterdiğini ve bunun karşılığında da hem Türkiye Kupası hem de lig şampiyonluğunu kazandıklarını kaydeden Toraman, bu başarıyı daha yukarılara çıkarmak istediklerini vurguladı.
Toraman, ''Beşiktaş yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek. Hedefleriniz neler olacak'' sorusuna, şu yanıtı verdi:''Şampiyonlar Ligi bizim açımızdan çok önemli. Hem takımımızı hem de Türkiye'yi temsil edeceğiz. Bunun için en iyi performansımızı sahaya yansıtmamız gerekecek. Biz, kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Bunun yanı sıra muhakkak takviyeler de yapılacaktır. Kendimizi en iyi şekilde hazırlayıp iyi sonuçlar almalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağımıza inanıyorum.''
-KAKA VE RONALDO'NUN TRANSFERLERİ-
İbrahim Toraman, futbol dünyasının çok konuştuğu Kaka ve Ronaldo'nun astronomik fiyatlarla Real Madrid'e transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine ise ''Futbol artık tüm dünyada en popüler spor. Çok büyük taraftar kitlelerine sahip. Futbolun çok büyük bir pazar olduğunu ve o yüzden bu astronomik rakamların önümüzdeki günlerde daha fazla olacağını düşünüyorum. Kaka ve Ronaldo gibi kaliteli oyuncuların çok yüksek meblağlara transfer olması gayet doğal'' dedi.
-BEŞİKTAŞ İLE BURSASPOR TARAFTARLARI ARASINDAKİ GERGİNLİK-
Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasındaki gerginliğin artık son bulması gerektiğinin de altını çizen İbrahim Toraman, bu gerginliğin gereksiz ve anlamsız olduğunu savundu.
Toraman, futbolun taraftarla güzelleşen bir oyun olduğunu belirterek, şunları söyledi:''Artık Beşiktaş taraftarı Bursa'ya, Bursaspor taraftarı da İstanbul'a gitmeli. Ceza aldığımız zaman taraftar olmayan maçın tadı ve tuzu olmuyor. Kendi aramızda maç yapmış gibi oluyoruz. Ama taraftar olduğu zaman statlarda çok büyük şölen, coşku yaşanıyor. İnşallah bu gerginlik en kısa zamanda giderilir. Yeni sezonda Bursaspor taraftarı İnönü Stadı'nda, Beşiktaş taraftarı da Bursa Atatürk Stadı'nda olurlar. Bizler de güzel maçlar çıkarırız.''
Tecrübeli oyuncu, eski teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'da yükselen bir performans gösterdiğini ve başarılı olduğunu ifade ederek, ''Ertuğrul Sağlam sevdiğimiz bir hoca. Onun da önümüzdeki yıllarda, uzun dönemde Bursaspor'da çok daha başarılı olacağına inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler: , , , ,

Beşiktaş, İMKB-100'e girdi

13.06.2009 Kaynak:Habertürk

Borsada sert hareketleriyle baş döndüren Kartal en iyi hisseler arasına giriyor

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Yönetim Kurulu, İMKB Ulusal-100, İMKB Ulusal-50 ve İMKB Ulusal-30 endekslerinde 1 Temmuz-30 Eylül döneminde yer alacak yeni hisselerle, endekslerden çıkarılacak hisseleri belirledi.İMKB Günlük Bülteninde yer alan duyuruda, Temmuz-Eylül 2009 döneminde İMKB Ulusal-100 Endeksine Tire Kutsan, Deva Holding, Beşiktaş Futbol Yatırımları, Pınar Süt, Türk Traktör ve Trabzonspor Sportif hisselerinin alınacağı, buna karşın Kartonsan, Merko Gıda, Işıklar Ambalaj, Migros Ticaret, Güneş Sigorta ve Çimsa hisselerinin de çıkarılacağı kaydedildi.İMKB Ulusal-50 Endeksine ise Ford Otosan ve Tire Kutsan alınırken, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İhlas Holding hisseleri endeksten çıkarılacak.İMKB Ulusal-30 Endeksine Arçelik, Koza Madencilik ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dahil edilirken, BAGFAŞ, TSKB ve Anadolu Sigorta endeks dışında kalacak.

Etiketler: , ,

Gueye'ye Zapo markajı


13.06.2009 Kaynak:Fanatik
Beşiktaş'ın anlaştığı Papa Gueye, Zapotocny'nin takımdan ayrılmasını bekliyor.


Beşiktaş´ın her konuda anlaşmaya vardığı Metalist Kharkiv´in Senegalli savunma oyuncusu Papa Gueye, Zapotocny´nin takımdan ayrılmasını bekliyor.Orta saha ve hücum hattını güçlendirmek için birçok futbolcuyla görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, defansını da Papa Gueye’yle sağlama almak istiyor... Teknik direktör Mustafa Denizli’nin çok beğendiği Senegalli futbolcu için önemli ölçüde yol kateden Siyah-Beyazlılar, Metalist Kharkiv’le bir görüşme yaptı ve anlaşmaya vardı. Gueye’yle de her konuda el sıkışan Kara Kartallar’ın önünde tek engel var: Tomas Zapotocny...


Teknik direktör Denizli’nin istemediği ve gönderilmesini rapor ettiği Zapo gitmeden, Gueye gelemiyor.Zapotocny’nin gönderilmesi için kolları sıvayan Kara Kartallar, öncelikle Zapotocny’i Gaziantepspor’a, daha sonra da Manisaspor’a önerdi.‘Neden olmasın?’Zapo’nun, Manisaspor’un teklifine daha sıcak baktığı ve bir sezon kiralık olarak Ege ekibinde forma giyebileceği kaydedildi. Ersun Yanal döneminde Manisaspor’la bir görüşme yapan Zapo’nun, “O zaman transfer gerçekleşmemişti. Şimdi neden olmasın” dediği dile getirildi. Bilindiği gibi Beşiktaş, Sezer Öztürk için Tomas Zapotocny’i Manisaspor’a teklif etmişti. Ege ekibi de, bu teklife olumlu yanıt vermişti.

Etiketler: , , , , , , , ,

Fink bilmecesi


13.06.2009 Kaynak: Fanatik


Michael Fink ile yönetimimizin sözleşme imzalamasına rağmen, Mustafa Denizli'nin bu transfere sıcak bakmaması problem oldu.


Yardımcı antrenörümüz Tayfur Havutçu'nun izlediği ve Mustafa Denizli'nin de o dönem çok beğendiği Michael Fink, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.Ancak Fink transferinin teknik heyette soru işaretleri yarattığı ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılması garantilenen Beşiktaş'ta, teknik direktör Mustafa Denizli'nin farklı isimlere yöneldiği ortaya çıktı. Ancak yönetimin Fink'e 3 yıllık imza attırması sonrasında, teknik heyet ile idareciler arasında soğuk rüzgarlar estiği öne sürüldü. Bu gelişmeler sonrasında, Fink'in sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

Etiketler: , ,

Erkan'ın durumu belli oldu

13.06.2009 Kaynak:www.bjkhaber.net




Geçtiğimiz sezonun devre arasında alınan Erkan Zengin, önümüzdeki yıl da takımda kalıyor. Denizli'nin, fazla şans vermediği genç futbolcu için yönetime sunduğu raporda, "Gelecek vadeden bir futbolcu. Onu, kullanmayı düşünüyorum" deyince Erkan'ın durumu netlik kazandı.

Etiketler: ,

Nihat'tan Kartal'a ret

13.06.2009 Kaynak: Goal.com


Nihat Kahveci eski kulübü Beşiktaş'a katılmayı reddetti. Futbol hayatına İspanya'da devam etmek istediğini söyleyen Nihat, Beşiktaş ile Villareal'in bonserviste anlaşmasına karşın siyah beyazlılara katılmaktan son anda vazgeçti.


Mehmet Topuz savaşını Fenerbahçe'ye kaybeden Beşiktaş'a bir darbe de Nihat Kahveci'den geldi. Siyah beyazlı kulüp, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Nihat Kahveci'den kesin ret yanıtı aldı.Edinilen bilgiye göre Beşiktaş ile Villareal arasında bir süredir gerçekleştirilen görüşmelerde bonservis konusunda anlaşma sağlanmıştı. Villareal, 7.5 milyon avroluk bonservis bedelinden 5.5 milyon avroya kadar inmeyi kabul ederek Beşiktaş'a Nihat'la resmen görüşme izni verdi.Bunun üzerine milli futbolcuyla görüşen siyah beyazlı yönetim, Nihat Kahveci'nin ret yanıtıyla sarsıldı. Nihat'ın Beşiktaş yönetimine, "Ben futbol hayatıma İspanya'da devam ettirmek istiyorum. 7 senedir buradayım ve bazı teklifler var İspanya'dan bunları değerlendireceğim. Türkiye'de futbol oynamak istemiyorum şu aşamada, bunun için İspanya'da devam edeceğim lütfen beni mazur görün" dediği belirtildi.

Etiketler: , ,

Bobo için görüşme odasına!


13.06.2009 Kaynak: Sabah


Uzun süredir Beşiktaşlı Bobo'yu kadrosuna katmak için uğraşan Olympiakos Kulübü'nün yöneticileri ile Beşiktaşlı yöneticilerin pazartesi günü üçüncü kez masaya oturacakları öğrenildi.
Golcü futbolcunun bonservisi için daha önce 5.5 milyon Euro teklif eden ancak siyah- beyazlı kulübün 7 milyon Euro'dan aşağı inmemesi üzerine eli boş kalan Yunan ekibinin, pazartesi günü rakamı biraz daha yukarı çekmesi bekleniyor. Takım bulması söylenen Zapotocny ise Beşiktaş'tan gitmeye sıcak bakmıyor.
DELGADO-LİNCOLN TAKASI
Öte yandan dün ilginç bir iddia spor kulislerinde konuşuldu. Bazı menajerlerin, Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Delgado ile, Galatasaray'da sürekli sorun yaşayan Lincoln'ün takasını her iki kulübe de önerdiği öne sürüldü.
Ancak Lincoln'ün maliyeti yüzünden, Delgado ile birlikte Gökhan Zan'ın da istendiği iddia edildi. Ancak iki kulüp de bu gelişmeleri doğrulamadı.

Etiketler: , , , ,

İki yabancı oyuncu alacağız


Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, takıma yeni sezonda iki tane yabancı takviyesi yapacaklarını söyledi.


13.06.2009 08:35 Kaynak:kralspor


Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği, düzenlenen törenle açıldı.


İki yabancı transfer yapacağız


Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, yeni sezonda futbol takımına iki yeni yabancı oyuncu kazandırmayı planladıklarını söyledi. Beşiktaş'ın sezonu çifte kupayla kapatmasının ve kazandığı başarılarının tesadüf olmadığını, ilerleyen sezonlarda kanıtlayacaklarını ifade eden Erdoğan, ''Başkanımız, teknik direktörümüzün arzu ve talepleri doğrultusunda transfer çalışmasını sürdürüyor. Büyük ihtimalle iki yabancı oyuncu alma şansımız var. Çok kısa süre içinde o iki transferimizi de gerçekleştirip taraftarımıza müjdeleyeceğiz'' dedi.


Topuz transferinde neler yaşadık


Erdoğan, gazetecilerin transfer çalışmalarıyla ilgili sorusuna, ''Mehmet Topuz'un ismi çıktı, hadise ne hale geldi belli. Bu transferler kendi yapıları itibariyle bitme noktasına kadar getirilmeli. Mehmet Topuz'da bunu fazlasıyla yaşamış olduk. Transferin imza aşamasına gelmeden açıklanmasının bir takım sakıncaları olduğunu öğrenmiş olduk.'' yanıtını verdi. Tekirdağ Belediye İş Merkezi'ndeki derneğin açılışına Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Kulübü (BJK) Asbaşkanı Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen ve eski futbolcular katıldı.

Etiketler: , ,

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi