15 Haziran 2009 Pazartesi

Beşiktaş'ın hedefi Tabata


14.06.2009 Kaynak: Fanatik


Bir türlü bekleneni veremeyen Matias Delgado´yu gözden çıkaran Beşiktaş, Gaziantepspor´un Brezilyalı 10 numarası Rodrigo Tabata için harekete geçti.

Mehmet Topuz’da hayalkırıklığına uğrayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Orta sahasını yaratıcı bir oyuncuyla güçlendirmeyi amaçlayan Kara Kartallar, Gaziantepspor formasıyla çok başarılı bir sezon geçiren Rodrigo Tabata’ya kancayı attı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin de onay verdiği bu isim için kollar sıvandı ve çalışmalar başladı. Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor’la Tabata konusunda temasa geçti.


Zapotocny teklif edildi


Yabancı kontenjanını açmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor’a Çek savunma oyuncusu Tomas Zapotocny ve genç futbolcusu Serdar Kurtuluş’u teklif etti. Zapo’yu bonservisiyle, Serdar’ı ise kiralık olarak vermeyi düşünen Kara Kartallar, bir miktar parayı da gözden çıkardı. Daha önce, “Tabata’yı satmayacağız” diyen Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile yakın ilişkiler içinde olan Başkan Yıldırım Demirören’in, pazarlıkları bizzat yürüttüğü bildirildi.



Etiketler: , , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi