15 Haziran 2009 Pazartesi

Beşiktaş'ta müthiş oluşum

15.06.2009 Kaynak: bjkhaber.net

Beşiktaş camiasının önde gelen işadamları Ocak ayında yapılacak kongre için harete geçme kararı aldı

Siyah-Beyazlı kulübün önde gelen işadamları Ocak ayında yapılacak kongre Demirören'in karşısına güçlü bir yönetim kurmak için hareke geçti. Süleyman Seba, Rahmi Koç, Tuncay Özilhan , Nevzat Demir, İhsan Kalkavan, Celal Kolot, Erol Kaynar, Latif Ayyaz, Affan Keçeci, Sinan Vardar, Mubariz Masimov ve Bahattin Demir gibi işadamlarının iki hafta içinde hafta bir araya geleceği belirtildi.
Özilhan'ı ikna turları

Rahmi Koç ve Tuncay Özilhan'ın geçtiğimiz hafta içinde bir araya geldikleri ve durum değerlendirmesinde bulundukları belirtildi. Rahmi Koç'un Özilhan'a "Beşiktaş borç batağı içinde. Mustafa Denizli ve futbolcular sayesinde bu sezon büyük bir başarı kazandık. Ancak böylesine kötü bir yönetim anlayışı devam ederse Beşiktaş'ı kötü günler bekliyor. Başkanlık için en doğru isim sensin" dediği öğrenildi.

Futbolun başına İbrahim Altınsay

Beşiktaşlı olduğunu ve her zaman desteğe hazır olduğunu belirten Tuncay Özilhan'ın da toplantıda "Mehmet Topuz olayında yönetim beşiktaş'ı küçük düşürdü. Beşiktaş'ın önde gelenleri bir an önce elini taşın altına sokmalı. İyi bir ekiple müthiş bir sinerji yaratılabilir. Beşiktaş'ın geleceğini kurtamak için her ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" ifadesini kullandı ğı öğrenildi. Özilhan'ın göreve geldiğinde kulübü kurumsal yapıya kavuşturup futbolun başına da CEO olarak İbrahim Altınsay'ı getirmeyi düşündüğü vurgulandı.

Etiketler: , , , , , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi