13 Haziran 2009 Cumartesi

Toraman'ın inancı tam!


13.06.2009 Kaynak:AA
Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaklarına inandığını söyledi.


Sol ayağındaki sakatlığı nedeniyle 10 gün önce Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir operasyon geçiren İbrahim Toraman, ayağı alçılı olduğu için takım arkadaşı Serdar Kurtuluş'un Bursa'daki düğün törenine koltuk değnekleriyle katıldı.
Toraman, sakatlığının şu an yavaş yavaş iyileşme aşamasında olduğunu, 10 gün sonra ayağındaki dikişlerin alınacağını belirterek, buna karşın çalışmalara başlama süresinin 5-6 haftayı bulacağını bildirdi.
Bu sezon tüm takım arkadaşlarının ellerinden geleni yaparak iyi performans gösterdiğini ve bunun karşılığında da hem Türkiye Kupası hem de lig şampiyonluğunu kazandıklarını kaydeden Toraman, bu başarıyı daha yukarılara çıkarmak istediklerini vurguladı.
Toraman, ''Beşiktaş yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek. Hedefleriniz neler olacak'' sorusuna, şu yanıtı verdi:''Şampiyonlar Ligi bizim açımızdan çok önemli. Hem takımımızı hem de Türkiye'yi temsil edeceğiz. Bunun için en iyi performansımızı sahaya yansıtmamız gerekecek. Biz, kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Bunun yanı sıra muhakkak takviyeler de yapılacaktır. Kendimizi en iyi şekilde hazırlayıp iyi sonuçlar almalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağımıza inanıyorum.''
-KAKA VE RONALDO'NUN TRANSFERLERİ-
İbrahim Toraman, futbol dünyasının çok konuştuğu Kaka ve Ronaldo'nun astronomik fiyatlarla Real Madrid'e transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine ise ''Futbol artık tüm dünyada en popüler spor. Çok büyük taraftar kitlelerine sahip. Futbolun çok büyük bir pazar olduğunu ve o yüzden bu astronomik rakamların önümüzdeki günlerde daha fazla olacağını düşünüyorum. Kaka ve Ronaldo gibi kaliteli oyuncuların çok yüksek meblağlara transfer olması gayet doğal'' dedi.
-BEŞİKTAŞ İLE BURSASPOR TARAFTARLARI ARASINDAKİ GERGİNLİK-
Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasındaki gerginliğin artık son bulması gerektiğinin de altını çizen İbrahim Toraman, bu gerginliğin gereksiz ve anlamsız olduğunu savundu.
Toraman, futbolun taraftarla güzelleşen bir oyun olduğunu belirterek, şunları söyledi:''Artık Beşiktaş taraftarı Bursa'ya, Bursaspor taraftarı da İstanbul'a gitmeli. Ceza aldığımız zaman taraftar olmayan maçın tadı ve tuzu olmuyor. Kendi aramızda maç yapmış gibi oluyoruz. Ama taraftar olduğu zaman statlarda çok büyük şölen, coşku yaşanıyor. İnşallah bu gerginlik en kısa zamanda giderilir. Yeni sezonda Bursaspor taraftarı İnönü Stadı'nda, Beşiktaş taraftarı da Bursa Atatürk Stadı'nda olurlar. Bizler de güzel maçlar çıkarırız.''
Tecrübeli oyuncu, eski teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'da yükselen bir performans gösterdiğini ve başarılı olduğunu ifade ederek, ''Ertuğrul Sağlam sevdiğimiz bir hoca. Onun da önümüzdeki yıllarda, uzun dönemde Bursaspor'da çok daha başarılı olacağına inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi