16 Haziran 2009 Salı

Kartal'a süper golcü!


16.06.2009 Kaynak: Kanaltürk


Yönetim, 2.01 boyundaki forvet için harekete geçti.


Mehmet Topuz ve Nihat Kahveci olayını unutturmak isteyen siyah-beyazlılar, gündemine Portsmouth'tan ayrılmak isteyen eski Liverpoollu'yu aldı.


BOBO'NUN YERİNE ALINACAK


Beşiktaş, büyük bir bomba patlatmak için uğraşıyor. Mehmet Topuz ve Nihat Kahveci transferinde yara alan siyah-beyazlılar, önemli bir ismi renklerine bağlayarak yaralarını sarmak istiyor. Bu isim ise Peter Crouch. Werder Bremen'li Almeida ve Rosenberg'de sitediği sonucu alamayan Kartal'ın gündemine Liverpool'dan tanıdığımız ve geçen sezon Portsmouth'ta forma giyen dev golcü girdi. Şampiyonlar Ligi'nden başarılı olmak isteyen ve Bobo'yu kesin satacak olan Beşiktaş, Crouch için zemin yoklayacak.


KİRALIK FORMÜLÜ DE VAR


Başkan Yıldırım Demirören'in Topuz ve Nihat olayları sonrası "Artık para pula bakmayacağız. Ses getirecek önemli bir transfer yapacağız" sözleri de geçen sezon 13.7 milyon euroya Portsmouth'a geçen Crouch olasılığını güçlendirdi. Başkan Demirören ve ekibinin bu hafta İngiliz ekibiyle masaya oturması bekleniyor. Yabancı kontenjanında yer açmak için uğaşan siyah-beyazlılar, 2.01 boyundaki dev golcüyü satın alamasa bile önemli bir kiralama bedeli ödeneyi göze alarak kiralamayı planlıyor.


"Başkan kim bilmiyorum"


Portsmouth'un dev forveti Peter Crouch'un, takımda yaşanan belirsizlik nedeniyle kopma noktasına geldiği bir gerçek. İngiliz basınına konuşan Crouch'un "Takımda sözleşmesi sona eren 15 oyuncu var ve hala bir hocamız yok. İşin komik yani başkanın da kim olduğunu bimiyoruz. iyi oyuncularımızı sattık ve yerine yenilerini alamadık. Korkarım gelecek sezon düşmemeye oynayacağız ve bu istediğim son şey" sözleri her şeyi anlatıyor. Peter crouch'un bu açıklamalarının taklihsizlik olduğunu belirten Portsmouth'un idari menajeri Peter Storrie ise "Peter'ın bu sçöleri hayal kırıklığı yarattı. Takımdaki belirsizlik kısa bir süre sonra bitecektir. Oyuncunun bu söylediklerini yersiz buluyorum" diye konuştu.

Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi