26 Haziran 2009 Cuma

KSK'li Rıdvan'ı Beşiktaş kaptı

26.06.2009 Kaynak: Hürriyet

GERİDE bıraktığımız sezon Karşıyaka forması altında sergilediği başarılı performansla yıldızı parlayan Rıdvan Şimşek, iki gün süren zorlu bir pazarlık süreci sonunda Beşiktaşlı oldu.
Siyah-beyazlı kulüp, Ümit Milli Takım'la birlikte 16. Akdeniz Oyunları için İtalya'nın Pescara kentinde bulunan Rıdvan'ın bonservisine 1 milyon 250 bin TL verirken, 18 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun menajerine 4 yıllık sözleşme imzalattı.
Manisaspor ve Gaziantepspor'un da peşinde olduğu Rıdvan için Karşıyaka ile Beşiktaş arasındaki pazarlık, Başkan Yıldırım Demirören'in dün şampiyonluk balosuna katılmak üzere İzmir'e gelmesiyle başladı. Demirören adına Karşıyaka Başkanı Akif Ersezgin ile masaya oturan Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Rıdvan'ın bonsorvisine son olarak 1 milyon 250 bin TL teklif etti.
Karşıyaka'nın 1,5 milyon TL'de diretmesi üzerine görüşme tıkandı. Bugün pazarlığı telefonla sürdüren Soğancıoğlu-Ersezgin ikilisi 1 milyon 250 bin TL'de uzlaştı ve İzmir temsilcisi, 2011 yılına kadar mukavelesi bulunan Rıdvan'ı Beşiktaş'a vermeyi kabul etti. Beşiktaş yönetimi, paranın yanı sıra Karşıyaka'nın futbolcu talebine de yardımcı olma sözü verdi. Bu gelişmelerin üzerine İstanbul'da bulunan futbolcunun menajeri, 4 yıllık sözleşmeye imza atarak transfere noktayı koydu.

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi