19 Haziran 2009 Cuma

Beşiktaş'a ilginç teklif


19.06.2009 Kaynak: Vatan


Lugano'nun menajeri Juan Figer'den ilginç telefon


Beşiktaş yönetimini arayan Figer “F.Bahçe ile sorunlarımız var.. Sizin düşüncenizi de merak ediyorum” diyerek nabız yokladı. 3 yıllığına 12 milyon Euro isteyen Lugano için Yıldırım ‘Dilediğini yapar’ dedi.


F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın “Lugano ile bütün ilişkilerimizi kestik” açıklamasından sonra çok güvendiği İtalya’da da futbolcusu için aradığını bulamayan menajer Juan Figer, Uruguaylı’yı Beşiktaş’a önerildi.. Figer, telefonla aradığı Beşiktaş yönetimine “Lugano’yu ister misiniz?” teklifini resmen yaparken, siyah-beyazlı yetkililer de şaşkına döndü.. Dünyanın en ’uyanık’ menajerlerinden biri olarak futbol tarihine geçmesi gereken Uruguaylı “F.Bahçe ile sorunlarımız var.. Biz beklemedeyiz ama sizin düşüncenizi de merak ediyorum” diyerek Beşiktaş’ın nabzını yokladı.


LUGANO’NUN F.Bahçe ile anlaşmazlığa düşmesinin sebebi Figer’in uçuk istekleri olmuştu.. Mukavelesi biten her oyuncusuna yaptığı gibi, Lugano’ya kendi ’paravan’ kulübü A.Rentistas’la mukavele imzalatan Figer, F.Bahçe’den yüzde 300’ü aşan bir zam isteğiyle geldi.. 4 milyon Euro imza parası ve futbolcuya ödenmek üzere 3 yıl karşılığı 8 milyon Euro isteyen Figer’in şartları şok etkisi yarattı.. Çünkü Lugano, yılda 1.2 milyon Euro alıyordu..


ÖNCE ZAPO GİTMELİ


3 yıl için 12 milyon Euro’yu bulan kabarık fatura, Yıldırım’ın Lugano’ya kapıyı göstermesine neden oldu.. Beşiktaş’ın Lugano’yu alması için bu parayı gözden çıkarması gerekiyor.. Yönetim, hem M.Topuz’un intikamını almak, hem de defansı güçlendirmek için bu transfere sıcak bakıyor.. Ama öncelikle büyük hayâl kırıklığı yaratan Zapotocny’nin kiralanması gerekiyor.. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Zapo’nun kalmasının zor olduğunu belirterek, gelen teklifleri değerlendireceklerini, gerekirse Zapo’nun yıllık 800 bin Euro’luk ücretinin bir bölümünü Beşiktaş’ın ödemesi koşuluyla bu kiralamanın gerçekleşeceğini açıkladı. Figer’in F.Bahçe ile yapacağı son görüşmeye kadar Zapo sorununun çözülmesi ve Lugano’ya Beşiktaş yolunun açılması bekleniyor..


AZİZ YILDIRIM NE DEDİ?


BU arada konuyu danıştığımız F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım “Beşiktaş’ın yaptığı transferler bizi ilgilendirmez. Lugano bonsersivi elinde bir oyuncu. Bizle de görüşmelere devam ediyor” diyerek konuya oldukça ılımlı yaklaştı.

Etiketler: , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Free Counters
Free Counters Hital, Firma Ekle, Link Ekle, Site Ekle, Toplistler, Pagerank
Zirve100 Sayac

Guler100.com hosting TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi sohbet Hit Arttırma Merkezi